АНТИБАНК - Геть кредитну кабалу!
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 ... 6 7 »
Крах української банківської системи. Кому це вигідно.
Переглядів: 1531 | Додав: abel | Дата: 04.07.2014

Станом на 1 січня 2014 року в Україні зареєстровано 180 комерційних банків, 11 з яких знаходяться у стадії ліквідації. Якщо попросити пересічного громадянина назвати хоча б десяток найбільш відомих банків України – це вдасться далеко не кожному. Якщо мова піде про два десятки банків – таке завдання буде не під силу переважній більшості українців. Така необізнаність громадян України в сфері діяльності банківської системи пояснюється в першу чергу відсутністю необхідності у такій кількості банків. Для здійснення платежів, отримання кредитів і розміщення депозитів цілком достатньо було б до 10 банків. Інші – зайві. Тим більше, що переважн ... Читати далі »


Чи понесуть банки збитки?
Переглядів: 1905 | Додав: abel | Дата: 02.07.2014

       Якась «розумна людина» (найнята банкірами) зробила сенсаційний висновок, що якщо валютні кредити перерахувати у гривню по курсу 5,0 то банки понесуть збитки в розмірі 20 мільярдів гривень. І всі дружно в це повірили. Я не буду спростовувати розрахунки «вченого економіста». Я не економіст і в мене взагалі є великі сумніви стосовно того, чи можна «економіку» вважати наукою, але про це пізніше. 

       Я спробую оцінити ті самі 20 мільярдів збитків з точки зору здорового глузду, ну і можливо трохи з точки зору законодавства. За минулий рік українські банки отримали ... Читати далі »


Мораторій
Переглядів: 2823 | Додав: Prawnik | Дата: 03.06.2014

Сьогодні Верховна Рада прийняли Закону «Про мораторій на стягнення майна громадян України, наданого як забезпечення кредитів в іноземній валюті»

Відповідно до (незрозуміло яка це структурна одиниця з точки зору нормотворення) «а» та «б» ___1:
а) не може бути примусово стягнуте (відчужене без згоди власника) майно, яке вважається предметом застави згідно зі статтею 4 Закону України «Про заставу» ( Відомості Верховної Ради України (ВВР), 1992, N 47, ст.642 ) та/або є предметом іпотеки згідно зі статтею 5 Закону України «Про іпотеку» (Відомості Верховної Ради України (ВВР), 2003, N 38, ст.313), якщо таке майно виступає як ... Читати далі »


Проти судді порушено кримінальну справу.
Переглядів: 2191 | Додав: abel | Дата: 31.05.2014

13 травня 2014 року Прокуратурою м. Чернігова розпочато кримінальне провадження за фактом винесення неправомірного рішення суддею третейського суду «Всеукраїнський фінансовий союз» Нечай В.М. Розслідування здійснюється Чернігівським МВ УМВС України в Чернігівській області.

1 липня 2014 року Новозаводський суд м. Чернігова розгляне справу про визнання виконавчого документу, виданого на підставі того самого рішення судді Нечая таким, що не підлягає виконанню.

Суть спору полягає в тому, що, починаючи з лютого 2011 року, третейським судам заборонено приймати рішення по спорах, які стосуються споживчих кредитів. Тобто, будь-яке рішення будь-якого третейського суду, н ... Читати далі »


Аналіз проекту Закону України «Про переведення кредитних зобов'язань з іноземної валюти в національну»
Переглядів: 2122 | Додав: Prawnik | Дата: 21.05.2014

Аналіз проекту Закону України
«Про переведення кредитних зобов'язань з іноземної валюти в національну»

Аналізуючи проект Закону України «Про переведення кредитних зобов'язань з іноземної валюти в національну» (далі – Проект), який відповідно до статті 1 нібито спрямований на мінімізацію негативних наслідків інфляції національної валюти для громадян України, що мають невиконані зобов’язання за кредитними договорами в іноземній валюті, приходить простий висновок, що він знову ж таки спрямований на захист інтересів фінансових установ, а ніяк не громадян.

Як вбачається із пояснювальної записки до Проекту основною метою при ... Читати далі »


Смерть банкірським окупантам!
Переглядів: 1394 | Додав: Rishka | Дата: 20.05.2014

Кажуть, що українці довго запрягають, зате швидко їздять. Повалення режиму Януковича яскравий тому приклад. Адже рік тому українці тролили один-одного в соціальних мережах. Розміщували фотографії, де греки, французи, та інші європейці палили машини і закидали поліцію камінням. Мовляв, ось що вони можуть! А українці здатні лише розміщувати карикатури на Януковича, Азарова і Табачника. Це українці запрягали ... А потім «поїхали» , та щей як «поїхали» !

... Читати далі »


БАНКИ РОЗПОЧАЛИ ВІЙНУ!
Переглядів: 2184 | Додав: abel | Дата: 18.05.2014

Не знаю, як і почати...

Пишномовні фрази тут мабуть не до чого. Це біда - проста людська біда, яка спідкала просту українську жінку, мати-одиначку. І треба поспівчувати, а при можливості допомогти.

Жінка вже зверталась до АнтиБанку про допомогу і захист. Антиколекторська бригада виїзджала до неї додому. Того разу колектори не з'явились, хоча час візиту призначили самі. 

Сьогодні (в неділю!!!) в двері квартири подзвонили. Хазяйки дома не було і двері відкрила її неповнолітня донька. В квартиру вдерлись двоє чоловіків. Представлялись вони чи ні - з'ясує слідство. Дівчинка зчинила галас, хтось із сусідів почув, викликав міліці ... Читати далі »


Провокатори під стінами НБУ.
Переглядів: 1458 | Додав: abel | Дата: 16.05.2014

Вчора був похмурий день для всієї банківської системи України. Група людей, підбурюваних провокаторами спробувала вчинити безлад під стінами національного банку.

Невдячні люди, забули про те, як народні обранці ще в 1991 році вибороли для них незалежність України. Як чесно подерибанили майно України, і продовжують його дерибанити далі. Як гинули на барикадах, отримуючи «кулю в лоб». Як віддали клятій Росії нікому не потрібний Крим та намагаються віддати східні області.

Люди забули, або не знають, що все це оплачено банкірами. Тими самими банкірами, які видали їм кредити під відсотки, які всього в кілька разів вищі ніж в дикій Європі. Тими банкірами, які втричі ... Читати далі »


Волна народного гнева или буря в стакане воды?
Переглядів: 1299 | Додав: lavr | Дата: 05.05.2014

Я вот не могу понять что происходит в стране. Еще полгода назад люди в одиночку, каждый сам за себя пытались бороться с банками. Если я не ошибаюсь на всю Украину было только две организации, которые пытались активно помочь заемщикам в этой борьбе. Это украинское представительство "АнтиБанк" и юридическая компания "Касьяненко и партнеры". Ну еще какое-то число юристов одиночек. А так все было тихо и спокойно. Банки грабили, люди плакали и платили.
А тут вдруг как грибы из под земли выросли общественные организации защищающие права несчастных заемщиков. Организовывают пресс-конференции, митинги, пикетируют банки, пишут какие-то обращения к главе НБУ, депутатам, чинов ... Читати далі »


Українці палять банки
Переглядів: 1149 | Додав: abel | Дата: 04.05.2014

Київ, 4 травня.

Як повідомила АІФ Україна. В ніч з 3 на 4 травня в Центрі Маріуполя невідомі вщент спалили головний офіс «Приватбанку». Про це повідомив сайт міста Маріуполя. 

П'ятиповерховий будинок підпалили невідомі. Очевидці зняли подію і розмістили відео в Мережі. На ньому видно, як вогонь повністю зруйнував будівлю. Найбільше постраждала його передня частина.

Сподіваємось, що в офісі згоріли кредитні договори і багато жителів Маріуполя відтепер можуть спокійно припинити погашати кредити отримані ... Читати далі »


НАВІГАЦІЯ
ОПИТУВАННЯ
Який з банків Ви вважаєте найгіршим?
Всього відповідей: 575
ПОПУЛЯРНЕ
ВХІД
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0