АНТИБАНК - Геть кредитну кабалу!
Головна » 2013 » Жовтень » 26 » Кредит готівкою. Частина 2.
12:29
Кредит готівкою. Частина 2.

 dolg         Вчора поспілкувався зі своїм знайомим адвокатом. І ось яку історію про кредити готівкою він мені повідав.

          Йде людина по вулиці. грошей у нього немає , криза в країні, а гроші потрібні. Дивиться на стовпі оголошення "Кредит готівкою від 1000 до 50000 грн. Без застави та поручителів ". І три телефони на вибір: і Лайф, і МТС, й Київстар. Дзвони - не хочу. Подумав - подумав, все зважив... Гроші потрібні зараз. А віддати можна потім. По телевізору Азаров обіцяє кінець кризи, кум халтурку обіцяв підкинути, дружина на непогану роботу влаштувалася. Тобто скоро гроші будуть, буде чим віддати кредит. Дай, думає, подзвоню.

          Подзвонив. Ввічлива дівчина задала кілька питань і пообіцяла зателефонувати завтра . Наступного дня пролунав телефонний дзвінок . Та ж ввічлива дівчина запропонувала під'їхати у відділення банку, до якомусь Юрію Юрійовичу. Погодила час візиту і подякувала за співпрацю. У призначений час з набором необхідних документів людина приїхала в банк. Юрій Юрійович його очікував. Ввічливий банкір особисто зробив копію паспорта, копію ідентифікаційного коду, запропонував написати заяву на отримання кредиту. Юрій Юрійович так само попросив залишити контактний робочий телефон і пару телефонів знайомих, які можуть просто підтвердити особистість. Після цього людині пообіцяли, що протягом доби його перевірить служба безпеки банку і прийме рішення про видачу кредиту. Пройшла доба, другі . З банку ніхто не дзвонив. Людина вирішила подзвонити сам . Юрій Юрійович із сумом в голосі повідомив , що у видачі кредиту відмовлено. На питання : "Чому? ", Юрій Юрійович відповів, що служба безпеки банку такої інформації йому не дає. Шкода, подумав чоловік і пішов позичати гроші у сусіда.

          Але історія на цьому не закінчилася. Минуло менше двох місяців і йому подзвонили вже з іншого банку і ввічливо повідомили, що у нього прострочений платіж по кредиту. Людина здивувався, обурився і поїхав в банк розбиратися. Він ніколи не не отримував кредит у цьому банку, більше того, жодного разу в ньому і не був. У банку йому показали копію кредитного договору з його прізвищем і підписом, що віддалено нагадував його підпис. Крім того, йому показали ксерокопію паспорта на його прізвище з фотографією зовсім іншої людини. Чоловік природно вирішив звернутися до міліції. По дорозі до міліції пролунав телефонний дзвінок. Дзвонили з іншого банку з тим же питанням про прострочений платіж по отриманому кредиту. Взагалі протягом тижня було 12 телефонних дзвінків з 12 банків. У сумі за підробленим паспортом на його ім'я було отримано 420000 гривень. Думаю не варто пояснювати, що жоден з телефонів, за якими дзвонив чоловік, більше не відповідав. Викликаний до міліції Юрій Юрійович підтвердив, що цей чоловік до нього звертався, копії документів передавав, рішення по видачі кредиту було позитивним, але позичальник для одержання кредиту не з'явився. Копії переданих документів досі зберігаються в службі безпеки банку і ніколи третім особам не передавалися. Копії документів зі служби безпеки банку слідчий вилучив. А ось перевірити, знімали з них додаткові копії чи ні, хто знімав, і кому передавав було неможливо.

          Отже, банки " схудли " на 420000 гривень, у слідчого утворився черговий "висяк", а в людини намалювався певний набір неприємностей.

          Стосовно банків - дрібничка, але приємно, а от людину - шкода.

         Тож, кому нудно жити - звертайтеся за кредитами "на стовпах "!


 З матеріалів http://abelkiev.blogspot.com/

Переглядів: 1965 | Додав: abel | Теги: шахрайство, без довідки, кредит, телефонні дзвінки, банк, колектори, готівкою, слідчий., без застави | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
НАВІГАЦІЯ
ОПИТУВАННЯ
Який з банків Ви вважаєте найгіршим?
Всього відповідей: 575
ПОПУЛЯРНЕ
ВХІД
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0