АНТИБАНК - Геть кредитну кабалу!
Головна » 2013 » Листопад » 28 » Продажних суддів за грати!
11:19
Продажних суддів за грати!

za_gratiБагатьом відома ситуація, коли в кредитний договір банк включає третейське застереження про те, що всі спори стосовно цього кредиту будуть розглядатись в такому-то третейському суді таким-то суддею. При цьому всі чудово розуміють, що вказаний в договорі суддя заздалегідь «прикормлений» банком і рішення, він приймає виключно на користь банку. Про моральність такого судді годі й розмірковувати. Яка там може бути моральність, коли на кону стоять конкретні гроші які суддя отримує за кожне рішення.

Та на щастя, у своїй безмежній жадобі банкіри пошкодували коштів на підкуп народних обранців а ті, як водиться підклали банкірам чергову «свиню».

Справа в тому, що абсолютно всі рішення, прийняті третейськими судами є незаконними! Більш того всі судді, які ухвалювали такі рішення – злочинці.

Пояснюємо:

1. У відповідності до частини 14 статі 6 Закону України «Про третейські суди» справи у спорах щодо захисту прав споживачів, у тому числі споживачів послуг банку (кредитної спілки) не можуть розглядатись третейськими судами.

2. Ухвалення третейськими суддями рішень у спорах щодо споживачів послуг банку (кредитної спілки) є зловживанням повноваженнями. Такі дії суддів третейських судів у відповідності до частини 1 статті 365-2 Кримінального кодексу України є злочином.

Учасники міжнародного руху «АнтиБанк» прийняли рішення дати рішучу відсіч продажним суддям. В Україні нараховується більше десятка третейських судів створених банками. Жодний із них ми не залишимо по за увагою. Одним із найбільш безпринципних та корумпованих третейських судів є «кишеньковий третейський суд» створений «Альфа Банком» у Чернігові при всеукраїнській громадській організації «Всеукраїнський фінансовий союз». Саме з нього ми і вирішили розпочати.

Адвокатами українського представництва міжнародного руху «АнтиБанк» підготовлено ряд заяв до Прокуратури Чернігівської області по факту вчинення суддями Постійно діючого третейського суду при ВГО «Всеукраїнський фінансовий союз» злочинів, передбачених статтею 365-2 Кримінального кодексу України.

Наступним нашим кроком буде звернення до Державної виконавчої служби з вимогою про припинення виконавчих проваджень розпочатих на підставі рішень третейського суду при ВГО «Всеукраїнський фінансовий союз» та зняття арештів з майна громадян України, які стали жертвами свавілля банкірів та запроданців-суддів.


Всім, хто постраждав від свавілля цього третейського суду рух «АнтиБанк» пропонує допомогу. 

Наші адвокати готові безкоштовно підготувати заяви до  Прокуратури Чернігівської області по факту вчинення суддями Постійно діючого третейського суду при ВГО «Всеукраїнський фінансовий союз» злочинів, передбачених статтею 365-2 Кримінального кодексу України та надати консультації з приводу направлення відповідних заяв до прокуратури. 

ЗАЯВУ ПРО ВЧИНЕННЯ ЗЛОЧИНУ СУДДЕЮ ТРЕТЕЙСЬКОГО СУДУ, а також інші документи, що можуть стати в нагоді, можна завантажити ТУТ.


З приводу заяв та консультацій можна звертатись на e-mail ua.antibank@gmail.com .

 

Переглядів: 5251 | Додав: abel | Теги: кредит, Адвокат, третейський суд, борг, рішення, судді, договір | Рейтинг: 4.8/4
Всього коментарів: 161 2 »
0  
16 lavr   (05.05.2014 09:45) [Материал]
А мне еще интересно судья Киреев слушал кредитные дела?

0  
15 v111   (25.04.2014 14:55) [Материал]
Зараз гасло на часі!

0  
14 lavr   (14.01.2014 11:38) [Материал]
А взагалі-то які з них судді? Так напівграмотна сволота яка навіть не завжди має диплом про юридичну освіту.

0  
12 valentina   (14.01.2014 09:41) [Материал]
По моему делу тоже возбуждено уголовное дело против судьи третейского суда. Действительно жаль,что ему грозит только штраф, а не тюрьма. Зате ужасы, которые мы пережили я бы его своими руками...

0  
13 abel   (14.01.2014 11:07) [Материал]
Для довідки: за тієюстаттею, за якою порушено кримінальну справу проти судді третейського суду передбачено відповідальність від 170 000 до 340 000 гривень.

0  
7 Prawnik   (17.12.2013 12:49) [Материал]
Крім того, банки у більшості випадків прописуючи в кредитному договорі норму щодо вирішення спору у третейському суді порушують Закон України "Про третейські суди" (далі - Закон) і роблять неможливим законний розгляд справи такими судами.
Так стаття 5 Закону регламертує, що спір може бути переданий на розгляд третейського суду за наявності між сторонами третейської угоди, яка відповідає вимогам цього Закону. 
Відповідно до статті 12 Закону  третейська угода може бути укладена у вигляді третейського застереження в договорі, контракті або у вигляді окремої письмової угоди.
Третейська угода має містити відомості про найменування сторін та їх місцезнаходження, предмет спору, місце і дату
укладання угоди.
Посилання у договорі, контракті на документ, який містить умову про третейський розгляд спору, є третейською угодою за
умови, що договір укладений у письмовій формі і це посилання є таким, що робить третейську угоду частиною договору.
У разі недодержання правил, передбачених цією статтею, третейська угода є недійсною.
Більшість банків прописує у договорі розгляд третейським судом усіх спорів. Імплементована у кредитний договір третейська угода не відповідає вимогам стаття 12 Закону України "Про третейські суди" (не містить відомостей щодо предмету спору) і відповідно до цієї ж статті така третейська угода є недійсною, а розгляд спорів третейським судом незаконним.

0  
9 abel   (18.12.2013 10:49) [Материал]
Цікавий підхід... 
В третейсткому застереженні як правили вказано: "Всі спори, що виникають під час виконання сторонами зобов'язань розглядаються Третейським судом при..... Конкретики звичайно не вистачає, але....

0  
11 Prawnik   (21.12.2013 22:24) [Материал]
Саме це "але" і є істотною умовою третейскої угоди, яку банк не виконує. І відповідно до Закону це є підставою для визнання третейської угоди недійсною.

0  
6 Prawnik   (17.12.2013 12:38) [Материал]
Третейські суди взагалі треба ліквідувати. Згідно з терміном, наданим Законом України "Про третейські суди", третейський суд це недержавний незалежний орган, що утворюється за угодою або відповідним рішенням заінтересованих фізичних та/або юридичних осіб у порядку, встановленому цим Законом, для вирішення спорів, що виникають із цивільних та господарських правовідносин. Саме визначення такого суду вказує на зговір (угоду) заінтересованих осіб. Якісь особи вирішили "Ми хочемо грошей" і пішли судити простих громадян. Зачекайте. Конституція України чітко проголошує:
правосуддя в Україні здійснюється виключно судами;
Судочинство здійснюється Конституційним Судом України та судами загальної юрисдикції;
Судові рішення ухвалюються судами іменем України і є обов'язковими до виконання на всій території України.
НІ Конституція України ні Закон України "Про судоустрій і статус суддів" не регламентують діяльність третейських судів у ланці судової системи.

0  
8 abel   (18.12.2013 10:43) [Материал]
Згоден з усім, крім "змови". В контексті тих же третейських судів, створених банками при різноманітних асоціаціяї то мова може йти про змову банка і позичальника. Адже саме банк і позичальник підписують кредитний договір з третейським застереженням.

0  
10 Prawnik   (21.12.2013 22:23) [Материал]
Але конкретний третейський суд визначає банк, а у позичальника просто немає вибору...

0  
5 vasisuari   (13.12.2013 18:09) [Материал]
Так это ж не судьи. Так всякий сброд, называющий себя судьями, а в реале там могут быть и дворники и сантехники...

0  
4 007   (13.12.2013 15:06) [Материал]
Если применять статью 365-2, так там только штраф (к сожалению). Никто никого не посадит, хотя надо было бы.

0  
3 lavr   (13.12.2013 14:29) [Материал]
У мене є два рішення саме цього третейського суду. Одне я правда оскаржив і його скасував Вищий спецсуд. Друге зараз лише подано до Вищого спецсуду. Можу надіслати копії рішень. Можу і сам направити заяви про злочин до Прокуратури Чернігівської області. Можу передати Вам. Чи можемо просто домовитись, коли їх надішлемо. Їхати заради них в Чернігів ліньки )))

0  
2 v111   (03.12.2013 21:49) [Материал]
Підтримую!!!

1-10 11-11
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
НАВІГАЦІЯ
ОПИТУВАННЯ
Який з банків Ви вважаєте найгіршим?
Всього відповідей: 575
ПОПУЛЯРНЕ
ВХІД
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0