АНТИБАНК - Геть кредитну кабалу!
Головна » 2014 » Серпень » 23 » Співробітники банків вішають кредити на вбитих українських військовослужбовців
10:51
Співробітники банків вішають кредити на вбитих українських військовослужбовців

Такою інформацією на своїй сторінці в Facebook поділився Дмитро Александров. Там виставлений розповідь жінки, подруги якої син повернувся з-під Зеленополья.
Відпустили деяких хлопців лише на тиждень і весь цей час хлопці змушені були займатися закупівлею необхідних всьому взводу речей. За словами джерела, видається їм тільки зброю, а форму, берці, бронежилети і навіть білизна з шкарпетками військовослужбовці купують собі самі. При цьому за покупками ходять самі солдати, так як хто в званні вище не завжди чисті на руку. Ось і доводиться хлопцям замість дорогоцінних хвилин з сім’єю бігати по магазинах.

А ночами чути крики. Хто не може заснути зовсім, хто спить тільки на підлозі. У багатьох повернулися хлопців порушена психіка. За ці три місяці хлопцям перерахували всього по 500 гривень на картку.

Крім того оповідачка повідала історію з телефонними дзвінками. Дзвонить нібито мати якогось солдата і говорить, що її син написав, ніби ваш син втратив телефонну картку і т. д. На наступний день люди передзвонюють на цей номер — виявляється банк. Ось так і дізналися, що деякі співробітники банків намагаються повісити кредити на загиблих солдатів.

Автор: Олена Янкіс

http://nter.net.ua/vmire/spivrobitniki-bankiv-vishayut-krediti-na-vbitih-ukrayinskih-viyskovosluzhbovtsiv/71226

 

Переглядів: 2272 | Додав: v111 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
НАВІГАЦІЯ
ОПИТУВАННЯ
Який з банків Ви вважаєте найгіршим?
Всього відповідей: 575
ПОПУЛЯРНЕ
ВХІД
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0