АНТИБАНК - Геть кредитну кабалу!
Головна » 2013 » Грудень » 11 » Криваві банкіри
11:33
Криваві банкіри
       В Україні знову трагедія! З вини упирів-банкірів та їх холуїв колекторів за останній місяць пішли з життя двоє людей. Люди пішли з життя не випадково, не загинули від рук бандитів - люди наклали на себе руки від безвиходу, в який їх загнали лихварі-банкіри. 

       28 листопада, в місті Бердянськ, покінчив життя самогубством 22 -річний хлопець. Молодий чоловік, який приїхав в курортне місто для пошуку роботи, повісився в туалеті одного з будинків. Попередньо встановлено, що останнім часом загиблий не міг розрахуватися з кредитами, які взяв у банку. Найкращим способом вирішення всіх проблем хлопець, мабуть, порахував самогубство. З матеріалів http://www.segodnya.ua . 

        З часом змінюються технології, але методи «технологів» мало трансформуються. Раніше головним аргументом рекету були такі інструменти як праска і паяльник. Сьогодні ж ідейну роль «рекетирів» підхопили «колектори».

       Інструменти у цих хлопців, правда, помінялися, замість праски і паяльника використовуються такі «законні речі» як дзвінки серед ночі, погрози, залякування та інші прийоми. Але, як з властивою професійною неупередженістю зазначають юристи «все що не заборонено законом - вважається дозволеним, тобто законним. Адже вони діють на підставі Цивільного Кодексу України шляхом укладення договору факторингу, а саме глава 73 ЦК !». Загалом, уклала яка-небудь фірма «Вирви око» договір з банком, взяла пакет проблемних кредитів і починає «полювання». А що «ліцензія на відстріл» (ой, вибачте, дозвіл на роботу) ніби як є, держава особливо розважатися не заважає - а боржник у цих контор апріорі істота безправна. От тільки іноді в своїх методах «переборщують».

       Як це й сталося в Орджонікідзе. Минулого тижня там покінчив життя самогубством місцевий житель. За словами правоохоронців, причиною фатального кроку стали кредитні зобов'язання загиблого, якого постійно дошкуляли так звані «колектора». Причому вибивалися гроші за кредит нібито взятий ще у 2008-2009 роках. Залишається тільки здогадуватися, якими карами і залякуваннями піддався чоловік і батько трьох дітей, що зважився на подібний крок. Очевидно, йому намалювали таку картину безвиході, що чоловік просто зламався. З матеріалів http://www.nikopol.dp.ua

       Між іншим, ці дії можна кваліфікувати за ч.2 ст.120 Кримінального Кодексу - « Доведення особини до самогубства або до замаху на самогубство, что є наслідком жорстокого з нею поводження, шантажу, примусу до протиправних Дій або систематичного приниження ее людської гідності вчинения Щодо особи, яка перебувала в матеріальній або іншій залежності від винуватого. Караєтья Обмеженням, або Позбавленням Волі на строк до 5 років». 

       Ось тільки навряд чи в цій країні влада хоч коли-небудь притягне до відповідальності колектора через якого люди в петлю лізуть і діти сиротами залишаються... 

       То може права була людина, яка стала на захист себе і своєї сім'ї із сокирою в руках?



Переглядів: 1921 | Додав: abel | Теги: кредит, рекет, Бандити, самогубство, колектор, шантаж, банк, суд, погрози, злидні | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 4
0  
4 Irishka   (27.01.2014 14:37) [Материал]
А тем, у кого возникает желание совершить суицид лишь потому, что нечем выплачивать долг, а банки давят, я скажу вот что. Не поддавайтесь страху
и провокации. Поймите, что все их угрозы – блеф. Законы в нашей стране
ещё никто не отменял. А потому действуйте строго по закону и не
воспринимайте угрозы всерьёз. Прочтите, как вести себя, если звонят из
банка, что делать, если приезжают коллекторы. Ну а если всё же
справиться ситуацией вы не можете, и страх поработил вас, отключите
телефон и поживите какое-то время у родственников, у друзей, у знакомых,
где вас не смогут отыскать коллекторы и сотрудники банков. Решайте свои
проблемы, а когда финансовое положение нормализуется, продолжайте
платить долги и всё наладится.
Главное, помните, ничто в этом мире не стоит того, чтобы лишать себя жизни. Знайте , суицид – не выход, это
обретение новых проблем, которые могут оказаться ещё хуже. Самоубийство
из-за долгов никак не может быть оправдано. Если даже на вас оказывают
физическое воздействие, обратитесь за защитой своих прав и выиграйте
дело. Да и в конце концов, чего больше всего боятся должники? Что их
убьют? Ну да, наверное, это самое страшное ,что могло бы произойти. Но в
таком случае, пусть лучше убьют, чем самому такой грех на себя брать.
Логично?
Что бы ни случилось, жизнь – самое ценное, что есть у человека, а потому не допускайте даже мысли о самоубийстве. Подумайте о
том, сколько горя суицид приносит близким людям, которые живут и помнят.
Всё решаемо в этом мире и из любого лабиринта выход всегда можно найти. Даже
если кажется, что ты попал в тупик, даже если тебя прижали к стене, в
любой момент может случиться чудо и стена эта попросту рухнет.
Будьте счастливы, и цените жизнь! Она одна, второй попытки не бывает!     Меня эти строки привели в чувства!Надеюсь люди которые прочитают это-поймут,что все проблемы решаемы,и не надо впадать в панику!Наш Антибанк с нами!!!

0  
3 vasisuari   (13.12.2013 18:03) [Материал]
Статей - то много, вот только я что-то не слышал, чтоб хоть один коллектор сел в тюрьму. Ну а по поводу того, которого убили в Киеве, на Виноградаре - слышал у меня брат в соседнем доме живет. Только вот тот мужик, который замочил коллектора - сидит!!!

0  
1 Лавр   (13.12.2013 14:14) [Материал]
По перше стосовно договору факторингу, на який посилається автор: а що стосовно наявності ліцензії від "Держкомфінпослуг"? Особисто я сумніваюсь стосовно того, шо колекторська, чи як ви її влучно назвали каналізаторська компанія має відповідну ліцензію. По друге, думаю, що крім "Доведення до самогубства" колекторів ще багато в чому можна звинувати і спробувати притягнути до кримінальної відповідальності.

0  
2 abel   (13.12.2013 17:41) [Материал]
Так статей багато, прочитайте цей матеріал http://antibank.at.ua/news....-05-28#

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
НАВІГАЦІЯ
ОПИТУВАННЯ
Який з банків Ви вважаєте найгіршим?
Всього відповідей: 575
ПОПУЛЯРНЕ
ВХІД
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0