АНТИБАНК - Геть кредитну кабалу!
Головна » 2014 » Січень » 26 » НЕ ПЛАТИШ ПО КРЕДИТУ — В ТЮРЬМУ? ТА НЕВЖЕ?
21:06
НЕ ПЛАТИШ ПО КРЕДИТУ — В ТЮРЬМУ? ТА НЕВЖЕ?
       Банкіри замовили та розповсюджують чергову страшилку - "НЕ ПЛАТИШЬ ПО КРЕДИТУ — В ТЮРЬМУ.  (Неплательщиков по кредитам легче всего привлечь к уголовной ответственности, обвинив в мошенничестве)".      

       Основною метою цієї та інших подібних публікацій сфабрикованих недолугими псевдо-журналістами є спроби залякати позичальників. Хоча диму без вогню не буває. І спроби притягнути нещасних позичальників до кримінальної відповідальності нажаль непоодинокі. Хоча і спробами їх назвати важко. Скоріше це не спроби притягнути до відповідальності, а прояви банківсько-міліцейського рекету. Змогли залякати позичальника та змусти нещасного зняти з себе та продати останні штани - отримали гроші, не змогли - той й не треба. 

     В усякому разі, якщо позичальник не піддається залякуванню, а тим паче звертається за допомогою до юриста, то і спроби залякати швидко припиняються, як безперспективні. То ж або знайдіть в собі сміливість послати на три букви банківсько-міліцейських рекетирів, або зверніться до адвоката, він точно пошле їхтуди, куди треба. 

     І останне. У своїй тупості банкіри, їх недолугі юристи та нікчеми-журналісти плутають Кримінальний та Кримінально процесуальний кодекси. Вони у своїй "страшилці" намагаються залякати пересічних громадян кримінальною відповідальністю за статтями Кримінального процесуального кодексу України, яким ніколи не визначалось поняття злочину і покарання, які застосовуються до осіб, що вчинили злочин. Ці поняття визначаються  не в Кримінальному процесуальному кодексі, а в Кримінальному кодексі. А особи з дипломами про вищу юридичну освіту, які плутають ці два кодекси завжди були посміховиськом серед юристів.


     За матеріалом UBR.

Категорія: АНАЛІТИКА | Переглядів: 1749 | Додав: abel | Теги: кредит, рекет, банкіри, кримінальна відповідальність, позичальник, борг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
0  
2 v111   (25.04.2014 15:12) [Материал]
А ось для цього і є юристи, щоб боротися з подібним "тероризмом"!

0  
1 Irishka   (27.01.2014 09:53) [Материал]
О...да...они это любят....грозятся и омон наслать,и конфисковать все заработанное,и конечно  же на "нарах сгнить".Уроды!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
НАВІГАЦІЯ
ОПИТУВАННЯ
Який з банків Ви вважаєте найгіршим?
Всього відповідей: 575
ПОПУЛЯРНЕ
ВХІД
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0