АНТИБАНК - Геть кредитну кабалу!
Головна » 2013 » Жовтень » 30 » Скасування рішень третейських судів по кредитних спорах.
20:33
Скасування рішень третейських судів по кредитних спорах.
          tret_sudУкраїнське представництво Міжнародного громадського руху АнтиБанк пропонує всім громадянам України допомогу у скасуванні рішень третейських судів про стягнення з боржників грошей за кредитними договорами.
        
          Незалежно від того, коли було прийнято рішення третейським судом. Незалежно від того проводиться, чи проведено по ньому стягнення. Рішення третейського суду є незаконним, а наказ, який виданий місцевим (районним) судом на рідставі рішення третейського суду таким, що не підлягають виконанню, тому що спори між банками і позичальниками не підлягають розгляду в третейських судах(п. 14 статті 6 Закону України "Про третейські суди"). 

          Наші юристи мають досвід оскарження таких рішень і наказів і можуть надати кваліфіковану допомогу у підготовці документів і при розгляді справ у відповідних судах та органах державної виконавчої служби. 

          Тим, хто не має можливості оплатини роботу юриста, ми пропонуємо зразок заяви, про скасування рішень третейських судів і наказів місцевих (районних)судів. До зразка заяви додаються всі необхідні інструкції, та пояснення.   

          Наголошуємо на тому, що всі без винятку третейські суди, які розглядали і продовжують розглядати заяви банків про стягнення з людей коштів створені і фінансуються банками. Всі рішення, в таких судах приймаються виключно на користь банків. Прийняття таких рішень "суддями" третейських судів є злочином, передбаченим ст. 365-2 Кримінального Кодексу України. Такі злочини мають бути покарані. Тому ми надаємо зразок заяви про вчинення "суддею" (суддями) третейського суду злочину, передбаченого ст. 365-2 . Кримінального Кодексу України. До заяви про вчинення злочину "суддею" (суддями) третейського суду також додаються всі необхідні інструкції, та пояснення.   

          Для всіх, кому дошкуляють колектори, ми пропонуємо  інструкцію з роз'ясненнями, які права має боржник. і які права має коллектор. Оскільки права коллектора є дуже обмеженими, здебільшого колектори вдаються до дій які є злочинними. Більшість дій колекторів підлягає кримінальному переслідуванню за ч.5 ст.186 ; ч.4 ст.187 ; ч.4 ст.189 ; ч.4 ст. 190 ; ч.2 ст. 192 ; ст. 198; ст. 205 ; ст.ст.255 -257 ; ч.3 ст.355 . ст. 356 ; Кримінального Кодексу України. Разом з інструкцією ми надаємо зразок заяви, про вчинення коллекторами злочину. 

         З питань отримання документів звертайтесь: ua.antibank @ gmail.com
        
          

матеріал з http://abelkiev.blogspot.com/
Переглядів: 5045 | Додав: abel | Теги: юрист, кредит, кошти, Злочин, стягнення, борг, допомога, колектори, суд, боржник | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
0  
1 vasisuari   (13.12.2013 18:16) [Материал]
А почему просто не обжаловать решение третейского суда?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
НАВІГАЦІЯ
ОПИТУВАННЯ
Який з банків Ви вважаєте найгіршим?
Всього відповідей: 575
ПОПУЛЯРНЕ
ВХІД
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0