АНТИБАНК - Геть кредитну кабалу!
Головна » 2013 » Грудень » 6 » Банк завагітнів, народив і вимагає стягнути на його користь аліменти!
12:44
Банк завагітнів, народив і вимагає стягнути на його користь аліменти!


Перед тим, як прочитати - сходіть до вітру.
Порада доброзичливця .


       Такого ще не було, або, в усякому разі, я про таке ще не чув. Зовсім випадково мені до рук потрапив конверт з паперами, спрямованими за адресою, звідки зазначений у документах громадянин вибув за іншим місцем реєстрації понад 10 років тому.
       Відправник - Державний виконавець одного з районних ВДВС м. Києва. У конверті два документа: Вимога державного виконавця та Подання про обмеження права виїзду громадянина за межі України, обидва підписані тим же виконавцем.
       Нам неодноразово доводилося бачити подібні документи. Суть у всіх одна й та ж. Організоване злочинне угрупування, що іменує себе «Третейський суд при Українському фінансовому союзі» спільно з ще одним ОЗУ «Альфа-Банк» вступивши в злочинну змову з суддею Новозаводського суду Чернігова намагаються шахрайським способом заволодіти грошима чергового довірливого українця. Справа в сутності житейська. При потуранні правоохоронних органів вищевказані ОЗУ вже не один рік крадуть гроші у громадян України.
       Мене зацікавило інше, те, що в Вимозі було виділено жирним шрифтом, ЦИТУЮ:
       «У випадку несплати аліментів в добровільному порядку, державним виконавцем можуть застосовуватись заходи, спрямовані на забезпечення виконання рішення суду такі як, накладається арешту на все майно боржника та оголошення заборони на його відчуження. А також направлення до правоохоронних органів в порядку статті 164 Кримінального кодексу України подання, щодо вирішення питання про притягнення до кримінальної відповідальності особи, яка ухиляється від сплати аліментів на утримання неповнолітньої дитини.»
       Далі виконавець цитує вищевказану статтю ...
       Можна звичайно сперечатися з приводу законності чи незаконності (злочинності) дій суддів Третейського і Новозаводського суду. Але нехай з ними розбираються відповідні органи. Заяви про скоєння злочину їм вже направлені.
       Куди більше цікавить психічне здоров'я і розумова повноцінність суддів, співробітників банку і шанованих державних виконавців, які намагаються стягнути з людини аліменти на утримання неповнолітньої дитини, зачатої в результаті статевого акту за участю громадянина і банка!
       
       Чи це я щось не розумію в біології? Може, якщо людина колись «виї .... ала» публічне акціонерне товариство «Альфа-Банк» «ВОНО» (товариство) або «ВІН» (банк) примудрився завагітніти та народити. І от тепер банк виховує їх спільну дитину і вимагає аліменти на його утримання? Якийсь юридичний гермафродит, а не банк виходить. До речі людина хоче побачити своє чадо. Батьківських прав його ніхто не позбавляв. Хоча від юристів-гінекологів, точніше юристів-проктологів можна ще й не того очікувати.

Переглядів: 1577 | Додав: abel | Теги: Державна виконавча служба, суд, закон, кредит, третейський, аліменти | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 5
0  
4 Prawnik   (17.12.2013 12:18) [Материал]
Помилка то можливо й технічна, але гріх нею не скористатись. Коли звичайні люди допускають помилки - то потім нікого не цікавить пимилка це чи ні. Давай плати. То нехай і можновладці розплачуються за свої, хоч і технічні, але все ж таки помилки. Можна подати до суду позов на предмет встановлення "батьківства")))), а потім послати всіх під три чорти...

0  
3 vasisuari   (13.12.2013 18:07) [Материал]
А может речь идет о сотруднице банка))))

0  
5 Prawnik   (21.12.2013 22:25) [Материал]
Ну, тогда нужно с этой сотрудницей познакомиться))))

0  
2 007   (13.12.2013 15:05) [Материал]
Хм... я купил пять лет назад квартиру, так мне в течение пяти лет счета за ком-услуги приносят на фамилию предыдущего хозяина, я естественно не плачу. Он уже пять лет как выписался (снялся с регистрации) а я соответственно пять лет как зарегистрировался. И это все в одном ЖЭКе. Мне сейчас пришла повестка в суд о взыскании задолженности по комунальным услугам, но фамилия указана предыдущего владельца )))) 
Думаю это тоже техническая ошибка, но в суд не пойду, пусть принимают решение о взыскании с предыдущего владельца. Жаль его конечно, потреплют ему нервы...
Интересно как с меня попробуют что-то взыскать ))))
Думаютут случай похожий))))

0  
1 lavr   (13.12.2013 14:34) [Материал]
Думаю, це явно технійна помилка "Ctrl-C" + "Ctrl-V", але кумедно вийшло. А що стосується обмеження права на виїзд за кордон, то я б принципово купив найдорожчу путівку, а потім вимагав компенсувати мені її вартість ))))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
НАВІГАЦІЯ
ОПИТУВАННЯ
Який з банків Ви вважаєте найгіршим?
Всього відповідей: 575
ПОПУЛЯРНЕ
ВХІД
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0