АНТИБАНК - Геть кредитну кабалу!
Головна » 2014 » Квітень » 25 » Колектори будуть "захищати" боржників...
15:58
Колектори будуть "захищати" боржників...

Колектори звернули увагу на необхідність розробки законопроекту про захист прав боржників при здійсненні професійної діяльності зі стягнення грошової заборгованості в позасудовому порядку.

Про це виданню "Закон і Бізнес" розповіли у Секретаріаті Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, де відбулася робоча зутріч з представниками колекторських компаній.

Під час зустрічі  обговорювалися положення Типового порядку обробки персональних даних та Порядку здійснення Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини контролю за додержанням законодавства про захист персональних даних, затверджених наказом Омбудсмана від 08.01.2014.

При цьому були зроблені акценти на особливостях, що стосуються обробки персональних даних під час здійснення колекторської діяльності, в результаті чого і було визнано за необхідне розробку і прийняття законопроекту про захист прав боржників при здійсненні професійної діяльності зі стягнення грошової заборгованості в позасудовому порядку.Під час зустрічі було наголошено також на перспективах експертної участі Секретаріату Уповноваженого у підготовці спільнотою колекторських компаній за сприяння Асоціації учасників колекторського бізнесу України примірного порядку обробки персональних даних та відповідного законопроекту. Представники колекторських компаній зобов’язались після розробки зазначених документів звернутись до Уповноваженого з прав людини за висновком. http://zib.com.ua

Скоро в Верховній Раді введуть посаду Уповноважено з прав колекторів, або ж до омбудсмана звернуться "злодії в законі" з пропозицію прийняття законопроекту "Про права потерпілих при пограбуванню". Яка дивна турбота про боржників...

Переглядів: 1210 | Додав: v111 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
0  
2 Rishka   (30.04.2014 12:32) [Материал]
Имеем то, что имеем... Точнее имеем тех, кто "имеет нас".
Выбрали ублюдков в ВС, те выбрали худшего из худших, чтоб был уполномоченным при ВС по защите прав коллекторов...

0  
1 abel   (26.04.2014 10:05) [Материал]
З урахуванням того, що колекторський бізнес в Україні не має ніякої законодавчої бази дуже дивно виглядає навіть факт існування "Асоціації учасників колекторського бізнесу".  
Стосовно ж того, що так званий "омбудсман" провів зустріч з представниками колекторських компаній і вів з ними якісь перемовини свідчить про те, що "уповноважений з прав людини в Україні" спрямовує свою діяльність аж ніяк не на захист прав громадян України, а скоріш зовсім навпаки.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
НАВІГАЦІЯ
ОПИТУВАННЯ
Який з банків Ви вважаєте найгіршим?
Всього відповідей: 575
ПОПУЛЯРНЕ
ВХІД
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0