АНТИБАНК - Геть кредитну кабалу!
Головна » 2014 » Травень » 20 » Смерть банкірським окупантам!
12:34
Смерть банкірським окупантам!

Кажуть, що українці довго запрягають, зате швидко їздять. Повалення режиму Януковича яскравий тому приклад. Адже рік тому українці тролили один-одного в соціальних мережах. Розміщували фотографії, де греки, французи, та інші європейці палили машини і закидали поліцію камінням. Мовляв, ось що вони можуть! А українці здатні лише розміщувати карикатури на Януковича, Азарова і Табачника. Це українці запрягали ... А потім «поїхали» , та щей як «поїхали» !

Зараз у Європі одного за одним вбивають високопоставлених банкірів. За інформацією  Vesti.lv   (автор Володимир Бучельников), тільки цього року лихварі недорахувалися вже 14 топ-менеджерів провідних банків.  У більшості випадків їх смерті намагаються списати на суїцид. У це слабо віриться. З чого б це багаті та успішні банкіри один за одним почали зводити рахунки з життям? Їм раптом почали снитися сім'ї, викинуті ними на вулицю? Голодні діти почали приходити в кошмарах? Совість замучила? Хтось вірить, що у лихварів є совість?

А що українці? А українці в Києві мирно протестують під стінами НБУ і ВР, вимагаючи покласти край банківському «бєспрєдєлу». Вимагають прийняти закони, щоб полегшити долю позичальників. На сході вже починають один за одним палити офіси банків. Схоже на те, що українці запрягають і певно скоро «поїдуть». Чекайте, панове банкіри, не довго лишилось.

Категорія: АНАЛІТИКА | Переглядів: 1400 | Додав: Rishka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
НАВІГАЦІЯ
ОПИТУВАННЯ
Який з банків Ви вважаєте найгіршим?
Всього відповідей: 575
ПОПУЛЯРНЕ
ВХІД
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0