АНТИБАНК - Геть кредитну кабалу!
Головна » АНАЛІТИКА
1 2 »
ВСУ встановив, що термін позовної давності має відраховуватися від строку картки
Переглядів: 2813 | Додав: kopen | Дата: 01.11.2014

Верховний Суд України на засіданні Судової палати у цивільних справах 22 жовтня 2014 року розглянув справу № 6-127цс14, предметом якої був спір про стягнення заборгованості за кредитним договором.

За договором про надання банківських послуг (при отриманні позичальником кредиту у вигляді встановленого кредитного ліміту на платіжну картку), яким установлено не тільки щомісячні платежі погашення кредиту, а й кінцевий строк повного погашення кредиту, перебіг трирічного строку позовної давності (стаття 257 ЦК України) стосовно щомісячних платежів починається після несплати чергового платежу, а щодо повернення кредиту в повному обсязі – не після закінчення строку дії договору, а після закінчення кінцевого строку повного погашення кредиту (стаття 261 ЦК України).
... Читати далі »


Історія про чесний і порядний банк.
Переглядів: 1841 | Додав: abel | Дата: 14.08.2014

Всім, хто хоча б раз мав справу з банками буде важко повірити в цю історію, але чоловіка, який розповів її мені я вважаю порядною людиною. І у мене немає підстав йому не довіряти. Тож, кого цікавить історія про порядний банк – ось вона.

Історія почалась три роки тому, коли громадянин України, слов’янин, православний (за віросповіданням) вирішив емігрувати в радикальну мусульманську країну. Вирішив і зробив. Купив квиток на літак і полетів. В аеропорту прибуття оформив двотижневу туристичну візу, взяв на прокат автомобіль і вирушив мандрувати країною. Головним завданням він ставив знайти і купити якийсь бізнес.  Грошей у нього було зовсім небагато. Все – ... Читати далі »


Як не заплатити банку навіть якщо всі суди програні. (частина перша)
Переглядів: 3127 | Додав: abel | Дата: 29.07.2014

 

Сьогоді виїжджали до постраждалої від банку. На жаль, жінка звернулась занадто пізно, бо намагалась судитись з банком самотужки і програла всі судові процеси. Справа була передана до ВДВС і сьогодні з ранку до боржниці (приватний будинок) мав приїхав державний виконавець з представниками банку. Час візиту було узгоджено заздалегідь.

Учасники АнтиБанк приїхали на прохання потерпілої за півгодини. Довіреність на право представляти інтереси потерпілої належним чином оформити не встигли, та вона, власне, і не знадобилась.

В призначений час у хвіртку постукали (дзвінок чомусь перестав працювати). На вулиці стояли державний виконавець та два пред ... Читати далі »


Бандити в мантіях
Переглядів: 2703 | Додав: valentina | Дата: 27.07.2014

 

Зразкове рішення зразкового українського суду.

Прийняте у відповідності до українських реалій.

З дотриманням всіх понятійних норм та правил.

Скоро всі наші суди будуть приймати такі рішення!

 

 

 

Новозаводський районний суд м. Чернігова
Справа № ХХХ- к/ц


Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И


1 квітня 2014 року Новозаводський районний суд м. Чернігова
у складі:

головуючого судді - Шмулієнко І.А.
при секретарі - Підлабуз Ж.Х.,
предс ... Читати далі »


Крах української банківської системи. Кому це вигідно.
Переглядів: 1536 | Додав: abel | Дата: 04.07.2014

Станом на 1 січня 2014 року в Україні зареєстровано 180 комерційних банків, 11 з яких знаходяться у стадії ліквідації. Якщо попросити пересічного громадянина назвати хоча б десяток найбільш відомих банків України – це вдасться далеко не кожному. Якщо мова піде про два десятки банків – таке завдання буде не під силу переважній більшості українців. Така необізнаність громадян України в сфері діяльності банківської системи пояснюється в першу чергу відсутністю необхідності у такій кількості банків. Для здійснення платежів, отримання кредитів і розміщення депозитів цілком достатньо було б до 10 банків. Інші – зайві. Тим більше, що переважн ... Читати далі »


Чи понесуть банки збитки?
Переглядів: 1909 | Додав: abel | Дата: 02.07.2014

       Якась «розумна людина» (найнята банкірами) зробила сенсаційний висновок, що якщо валютні кредити перерахувати у гривню по курсу 5,0 то банки понесуть збитки в розмірі 20 мільярдів гривень. І всі дружно в це повірили. Я не буду спростовувати розрахунки «вченого економіста». Я не економіст і в мене взагалі є великі сумніви стосовно того, чи можна «економіку» вважати наукою, але про це пізніше. 

       Я спробую оцінити ті самі 20 мільярдів збитків з точки зору здорового глузду, ну і можливо трохи з точки зору законодавства. За минулий рік українські банки отримали ... Читати далі »


Проти судді порушено кримінальну справу.
Переглядів: 2198 | Додав: abel | Дата: 31.05.2014

13 травня 2014 року Прокуратурою м. Чернігова розпочато кримінальне провадження за фактом винесення неправомірного рішення суддею третейського суду «Всеукраїнський фінансовий союз» Нечай В.М. Розслідування здійснюється Чернігівським МВ УМВС України в Чернігівській області.

1 липня 2014 року Новозаводський суд м. Чернігова розгляне справу про визнання виконавчого документу, виданого на підставі того самого рішення судді Нечая таким, що не підлягає виконанню.

Суть спору полягає в тому, що, починаючи з лютого 2011 року, третейським судам заборонено приймати рішення по спорах, які стосуються споживчих кредитів. Тобто, будь-яке рішення будь-якого третейського суду, н ... Читати далі »


Смерть банкірським окупантам!
Переглядів: 1399 | Додав: Rishka | Дата: 20.05.2014

Кажуть, що українці довго запрягають, зате швидко їздять. Повалення режиму Януковича яскравий тому приклад. Адже рік тому українці тролили один-одного в соціальних мережах. Розміщували фотографії, де греки, французи, та інші європейці палили машини і закидали поліцію камінням. Мовляв, ось що вони можуть! А українці здатні лише розміщувати карикатури на Януковича, Азарова і Табачника. Це українці запрягали ... А потім «поїхали» , та щей як «поїхали» !

... Читати далі »


БАНКИ РОЗПОЧАЛИ ВІЙНУ!
Переглядів: 2187 | Додав: abel | Дата: 18.05.2014

Не знаю, як і почати...

Пишномовні фрази тут мабуть не до чого. Це біда - проста людська біда, яка спідкала просту українську жінку, мати-одиначку. І треба поспівчувати, а при можливості допомогти.

Жінка вже зверталась до АнтиБанку про допомогу і захист. Антиколекторська бригада виїзджала до неї додому. Того разу колектори не з'явились, хоча час візиту призначили самі. 

Сьогодні (в неділю!!!) в двері квартири подзвонили. Хазяйки дома не було і двері відкрила її неповнолітня донька. В квартиру вдерлись двоє чоловіків. Представлялись вони чи ні - з'ясує слідство. Дівчинка зчинила галас, хтось із сусідів почув, викликав міліці ... Читати далі »


Провокатори під стінами НБУ.
Переглядів: 1461 | Додав: abel | Дата: 16.05.2014

Вчора був похмурий день для всієї банківської системи України. Група людей, підбурюваних провокаторами спробувала вчинити безлад під стінами національного банку.

Невдячні люди, забули про те, як народні обранці ще в 1991 році вибороли для них незалежність України. Як чесно подерибанили майно України, і продовжують його дерибанити далі. Як гинули на барикадах, отримуючи «кулю в лоб». Як віддали клятій Росії нікому не потрібний Крим та намагаються віддати східні області.

Люди забули, або не знають, що все це оплачено банкірами. Тими самими банкірами, які видали їм кредити під відсотки, які всього в кілька разів вищі ніж в дикій Європі. Тими банкірами, які втричі ... Читати далі »


НАВІГАЦІЯ
ОПИТУВАННЯ
Який з банків Ви вважаєте найгіршим?
Всього відповідей: 575
ПОПУЛЯРНЕ
ВХІД
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0