АНТИБАНК - Геть кредитну кабалу!
Головна » 2014 » Травень » 18 » БАНКИ РОЗПОЧАЛИ ВІЙНУ!
20:41
БАНКИ РОЗПОЧАЛИ ВІЙНУ!

Не знаю, як і почати...

Пишномовні фрази тут мабуть не до чого. Це біда - проста людська біда, яка спідкала просту українську жінку, мати-одиначку. І треба поспівчувати, а при можливості допомогти.

Жінка вже зверталась до АнтиБанку про допомогу і захист. Антиколекторська бригада виїзджала до неї додому. Того разу колектори не з'явились, хоча час візиту призначили самі. 

Сьогодні (в неділю!!!) в двері квартири подзвонили. Хазяйки дома не було і двері відкрила її неповнолітня донька. В квартиру вдерлись двоє чоловіків. Представлялись вони чи ні - з'ясує слідство. Дівчинка зчинила галас, хтось із сусідів почув, викликав міліцію і зателефонував матері. Мати зателефонувала керівнику лівобережної антиколекторської групи, який проживає в сусідньому будинку. На її щастя, керівник групи був вдома і негайно сам поспішив на допомогу. Колекторів він застав біля під'їзду, коли ті виносили награбоване (телевізор і ноутбук). Адвокат, а в минулому ветеран-афганець, вжив відповідних заходів для затримання злочинців. Ті спробували чинити спротив і втекти, але це їм не вдалось. До приїзду патрульно-постової служби МВС України обоє розбійників були знешкоджені. Саме "розбійників", оскільки їх дії кваліфікуються по статті 187 Кримінального кодексу України (розбій).

Інформація про те, що хтось із людей постраждав не підтвердилась. Майно (телевізор і ноутбук) повернуто господині. Її донька відбулась переляком і навряд чи колись відкриє двері незнайомим людям. Райвідділом міліції порушено кримінальну справу за фактом вчинення злочину, передбаченого статтями 187,189,205,355,356 Кримінального кодексу України. Співробітники колекторської компанії перебувають в Лікарні швидкої медичної допомоги, стан їх важкий, але стабільний (до суду доживуть). В діях керівника антиколекторської бригади руху АнтиБанк міліція складу злочину не встановила.

От такі відбуваються справи. 

Сподіваюсь, що колектори таки опиняться за гратами. В усякому разі ми докладемо до цього максимум зусиль. Про подальший перебіг подій повідомимо в наступних матеріалах. 

Перефразуючи Левітана: "Сьогодні 18 травня 2014 року без оголошення війни банківська сволота напала на Україну..." Хоча хіба саме сьогодні? 

Категорія: АНАЛІТИКА | Переглядів: 2188 | Додав: abel | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 2
0  
2 abel   (20.05.2014 07:26) [Материал]
От не знаю, може додати до цитати від Левітана: "...Наше дело правое, враг будет разбит, победа будет за нами!"

+2  
1 Prawnik   (18.05.2014 21:52) [Материал]
На щастя правоохоронці все частіше стали вірно кваліфікувати дії осіб, які захищають себе і свої інтереси від злочинних посягань, а також дії осіб, які допомагають затримати злочинця все частіше стали вірно кваліфікувати як обставини, що виключають злочинність діяння.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
НАВІГАЦІЯ
ОПИТУВАННЯ
Який з банків Ви вважаєте найгіршим?
Всього відповідей: 575
ПОПУЛЯРНЕ
ВХІД
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0