АНТИБАНК - Геть кредитну кабалу!
Головна » АНАЛІТИКА
« 1 2
Волна народного гнева или буря в стакане воды?
Переглядів: 1305 | Додав: lavr | Дата: 05.05.2014

Я вот не могу понять что происходит в стране. Еще полгода назад люди в одиночку, каждый сам за себя пытались бороться с банками. Если я не ошибаюсь на всю Украину было только две организации, которые пытались активно помочь заемщикам в этой борьбе. Это украинское представительство "АнтиБанк" и юридическая компания "Касьяненко и партнеры". Ну еще какое-то число юристов одиночек. А так все было тихо и спокойно. Банки грабили, люди плакали и платили.
А тут вдруг как грибы из под земли выросли общественные организации защищающие права несчастных заемщиков. Организовывают пресс-конференции, митинги, пикетируют банки, пишут какие-то обращения к главе НБУ, депутатам, чинов ... Читати далі »


Українці палять банки
Переглядів: 1156 | Додав: abel | Дата: 04.05.2014

Київ, 4 травня.

Як повідомила АІФ Україна. В ніч з 3 на 4 травня в Центрі Маріуполя невідомі вщент спалили головний офіс «Приватбанку». Про це повідомив сайт міста Маріуполя. 

П'ятиповерховий будинок підпалили невідомі. Очевидці зняли подію і розмістили відео в Мережі. На ньому видно, як вогонь повністю зруйнував будівлю. Найбільше постраждала його передня частина.

Сподіваємось, що в офісі згоріли кредитні договори і багато жителів Маріуполя відтепер можуть спокійно припинити погашати кредити отримані ... Читати далі »


Російські банкстери грабують українців!
Переглядів: 1280 | Додав: abel | Дата: 26.04.2014

Російські злочинці разом із корумпованими українськими суддями грабують українців!

Саме так можна охарактеризувати діяльність організованого злочинного угрупування, створеного російським «Альфа-Банком» на території України.
Схема грабунку виглядає наступним чином:
В кредитний договір «Альфа-Банк» вносить третейське застереження, що у разі виникнення спору між банком та позичальником, цей спір підлягає вирішенню конкретно визначеним «третейським суддею» в Третейському суді при Всеукраїнській громадській організації «Всеукраїнський фінансовий союз». Звісно, що всі спори в даному «Третейському суді&r ... Читати далі »


ВСУ высказался об исковой давности в кредитных спорах
Переглядів: 1131 | Додав: kopen | Дата: 31.03.2014

Обнародовано постановление ВСУ о взыскании задолженности по кредитному договору. ВСУ указал, что согласно условиям кредитного договора заемщик обязан осуществлять возврат кредита частями (ежемесячными платежами) в размере и в сроки, определенные договором, и ежемесячно платить проценты за пользование кредитом, а также уплатить пеню за нарушение сроков возврата кредита и процентов за пользование им.

Поскольку условиями договора предусмотрены отдельные самостоятельные обязательства, которые детализируют обязанность должника вернуть весь долг частями и устанавливают самостоятельную ответственность за невыполнение этой обязанности, то право кредитора считается нарушенным момент ... Читати далі »


ДОГОВОРИ ПОРУКИ У СМІТНИК!
Переглядів: 1533 | Додав: lavr | Дата: 17.02.2014

          Хочу запропонувати юристам руху Антибанк співпрацю в напрямку скасування (визнання недійсними, такими, що припинили свою дію) договорів поруки та договорів застави.
          Звичайно це не зніме повністю проблему по поверненню кредиту. Банк біде намагатись всіма способами домогтись повернення кредиту,але при відсутності застави майна зробити це буде вкрай важко а здебільшого і зовсім неможливо. То ж лихварі - банкіри змушені будуть вдовольнитись лише утриманням відсотків з заробітної плати боржника. Цей процесс затягненться на десятки років. А головне в тому, що поручитель убезпечить своє майно.
Особисто я маю досвід веде ... Читати далі »

НЕ ПЛАТИШ ПО КРЕДИТУ — В ТЮРЬМУ? ТА НЕВЖЕ?
Переглядів: 1752 | Додав: abel | Дата: 26.01.2014

       Банкіри замовили та розповсюджують чергову страшилку - "НЕ ПЛАТИШЬ ПО КРЕДИТУ — В ТЮРЬМУ.  (Неплательщиков по кредитам легче всего привлечь к уголовной ответственности, обвинив в мошенничестве)".      

       Основною метою цієї та інших подібних публікацій сфабрикованих недолугими псевдо-журналістами є спроби залякати позичальників. Хоча диму без вогню не б ... Читати далі »

НАВІГАЦІЯ
ОПИТУВАННЯ
Який з банків Ви вважаєте найгіршим?
Всього відповідей: 575
ПОПУЛЯРНЕ
ВХІД
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0