АНТИБАНК - Геть кредитну кабалу!
Головна » 2014 » Лютий » 17 » ДОГОВОРИ ПОРУКИ У СМІТНИК!
17:15
ДОГОВОРИ ПОРУКИ У СМІТНИК!
          Хочу запропонувати юристам руху Антибанк співпрацю в напрямку скасування (визнання недійсними, такими, що припинили свою дію) договорів поруки та договорів застави.
          Звичайно це не зніме повністю проблему по поверненню кредиту. Банк біде намагатись всіма способами домогтись повернення кредиту,але при відсутності застави майна зробити це буде вкрай важко а здебільшого і зовсім неможливо. То ж лихварі - банкіри змушені будуть вдовольнитись лише утриманням відсотків з заробітної плати боржника. Цей процесс затягненться на десятки років. А головне в тому, що поручитель убезпечить своє майно.
Особисто я маю досвід ведення подібних справ у судах. В моєму активі три остаточно виграні справи і ще декілька справ в стадії апеляційного і касаційного провадження. Сподіваюсь, що і вони будуть благополучно виграні.
          Стосовно того знакового рішення судді Ганни Крижанівської, про яке згалувалось в "Відповіді Президента України" - думаю це рішення має стати прикладом для інших суддів і лягти в основу всіх подальших рішень проти лихварів банкірів. Інформацію про це рішення треба поширювати всіми доступними методами. Про можливість перемоги в судах мають знати всі без винятку позичальники та поручителі.
          Треба якомога більше позиватись до суду стосовно неправомірних дій банків та колекторських компаній. Особливо стосовно останніх, які здебільшого працюють по за межами правового поля.
Категорія: АНАЛІТИКА | Переглядів: 1533 | Додав: lavr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
0  
3 v111   (25.04.2014 14:47) [Материал]
"Треба якомога більше позиватись до суду стосовно неправомірних дій банків та колекторських компаній" -правильно, закидати їх позовами як шапками!

0  
2 abel   (18.03.2014 16:44) [Материал]
Лавр, у нас в роботі 18 заяв про визнання недійсними договорів поруки.

0  
1 Rishka   (27.02.2014 14:21) [Материал]
Ми дуже раді, що до нашого руху АнтиБанк виявляють бажання приєднатися все більше і більше небайдужих громадян та професійних юристів. Дякуємо за вашу пропозицію співпрацювати з нами та пропонуємо вам надіслати на нашу електронну адресу листа з вашими контактними даними, чи зателефонувати по вказаному на сайті номеру, задля обговорення деталей.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
НАВІГАЦІЯ
ОПИТУВАННЯ
Який з банків Ви вважаєте найгіршим?
Всього відповідей: 575
ПОПУЛЯРНЕ
ВХІД
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0