АНТИБАНК - Геть кредитну кабалу!
Головна » 2014 » Травень » 4 » Українці палять банки
15:24
Українці палять банки

Київ, 4 травня.

Як повідомила АІФ Україна. В ніч з 3 на 4 травня в Центрі Маріуполя невідомі вщент спалили головний офіс «Приватбанку». Про це повідомив сайт міста Маріуполя. 

П'ятиповерховий будинок підпалили невідомі. Очевидці зняли подію і розмістили відео в Мережі. На ньому видно, як вогонь повністю зруйнував будівлю. Найбільше постраждала його передня частина.

Сподіваємось, що в офісі згоріли кредитні договори і багато жителів Маріуполя відтепер можуть спокійно припинити погашати кредити отримані в «Приватбанку». 

Нагадуємо, що без оригіналів кредитних договорів суди не приймуть ні один позов і лихварям з «Приватбанку» доведеться попрощатись з надією обідрати людей.

Щиро вітаємо жителів Маріуполя з цією приємною новиною.

Категорія: АНАЛІТИКА | Переглядів: 1156 | Додав: abel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
0  
2 abel   (05.05.2014 10:11) [Материал]
Мені їдея подобається! Від імені українського представництва АнтиБанк пропоную всім, хто брав кредити в погорілому банку 50% знижки на всі послуги наших юристів.

0  
1 lavr   (05.05.2014 08:37) [Материал]
Я вчера писал знакомому из Мариуполя исковое заявление об отмене ипотеки на квартиру, которую он купил зза кредит взятый в "Приватбанке". Представляете всего за три года "выплатил" кредит, даже один лишний платеж сделал. А тут банк сгорел а вместе с банком все договора. Теперь "Привату" придется доказывать что "он не верблюд".  cry  Что ему не весь кредит вернули. А докуметики то тю-тю.... сгорели tongue  
Ну и еще и последний платеж вернуть придется biggrin

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
НАВІГАЦІЯ
ОПИТУВАННЯ
Який з банків Ви вважаєте найгіршим?
Всього відповідей: 575
ПОПУЛЯРНЕ
ВХІД
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0