АНТИБАНК - Геть кредитну кабалу!
Головна » 2014 » Квітень » 26 » Російські банкстери грабують українців!
11:50
Російські банкстери грабують українців!

Російські злочинці разом із корумпованими українськими суддями грабують українців!

Саме так можна охарактеризувати діяльність організованого злочинного угрупування, створеного російським «Альфа-Банком» на території України.
Схема грабунку виглядає наступним чином:
В кредитний договір «Альфа-Банк» вносить третейське застереження, що у разі виникнення спору між банком та позичальником, цей спір підлягає вирішенню конкретно визначеним «третейським суддею» в Третейському суді при Всеукраїнській громадській організації «Всеукраїнський фінансовий союз». Звісно, що всі спори в даному «Третейському суді» вирішуються виключно на користь «Альфа-Банку».
При цьому законом України «Про третейські суди», третейським судам заборонено вирішувати спори, які виникають з договорів споживчого кредитування.
Більше того, так званий «третейський суддя» приймаючи рішення по спору, стосовно споживчого кредиту вчиняє кримінальний злочин і має бути покараний у відповідності до норм Кримінального кодексу України.
Але саме по собі рішення третейського суду нікого ні до чого не зобов’язує. Для примусового стягнення з боржника коштів на підставі рішення третейського суду районним судом має бути видано виконавчий документ, який потім передається до Державної виконавчої служби для примусового стягнення коштів з ошуканого громадянина України.
У випадку з Третейським судом при Всеукраїнській громадській організації «Всеукраїнський фінансовий союз» таким районним судом є Новозаводський районний суд міста Чернігова. З огляду на те, що правосуддя в Україні здійснюється професійними суддями, які мають юридичну освіту, та пройшли відповідну атестацію важко уявити собі, що судді Новозаводського районного суду м.Чернігів не знайомі з положеннями Закону України «Про третейські суди». 
Таким чином сам по собі спливає висновок про те, що власниками та керівництвом ПАТ «Альфа-Банк» створено і фінансується організоване злочинне угруповання до складу якого входять безпосередньо співробітники банку, третейські судді Третейського суду при Всеукраїнській громадській організації «Всеукраїнський фінансовий союз» та корумповані судді Новозаводського районного суду м.Чернігів.

Юристи українського представництва міжнародного руху «АнтиБанк» вже звернулись до Генеральної прокуратури України та прокуратури Чернігівської області з заявою про порушення кримінальних справ проти корумпованих суддів Новозаводського районного суду м.Чернігів та третейських суддів Третейського суду при Всеукраїнській громадській організації «Всеукраїнський фінансовий союз».

 Українське представництво міжнародного руху «АнтиБанк» пропонує правову допомогу всім громадянам України, які були ошукані ОЗУ створеним ПАТ «Альфа-Банк».

Категорія: АНАЛІТИКА | Переглядів: 1278 | Додав: abel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
0  
4 abel   (06.05.2014 15:40) [Материал]
Я сегодня отправил в Прокуратуру Черниговской области еще одно заявление о совершении преступления судьей третейского альфа-банковского суда. Завтра из Днепропетровской области наш клиент лично отправит еще одно. Задолбаем прокуратуру вместе!  smile

0  
3 lavr   (05.05.2014 08:41) [Материал]
Я уже месяц как написал заявление о совершении преступления судьей этого черниговского третейского суда. Пару дней назад мне прокуратура Черниговской области ответ прислала, надо будет заглянуть на почту, Получу и выложу на сайт. Надо этих тварей третейских загнобить.

0  
2 v111   (29.04.2014 09:25) [Материал]
Актуально, у світлі останніх подій...

0  
1 abel   (26.04.2014 14:09) [Материал]
Если перевести все вышесказанное с юридического языка на русский это будет звучать так:
Владельцы и руководство "Альфа-банка" создало организованную преступную группировку из числа сотрудников банка, "судей" третейского суда и коррумпированных судей Новозаводского районного суда г.Чернигов и при попустительстве властей уже несколько лет грабят украинцев.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
НАВІГАЦІЯ
ОПИТУВАННЯ
Який з банків Ви вважаєте найгіршим?
Всього відповідей: 575
ПОПУЛЯРНЕ
ВХІД
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0