АНТИБАНК - Геть кредитну кабалу!
Головна » 2014 » Травень » 31 » Проти судді порушено кримінальну справу.
11:18
Проти судді порушено кримінальну справу.

13 травня 2014 року Прокуратурою м. Чернігова розпочато кримінальне провадження за фактом винесення неправомірного рішення суддею третейського суду «Всеукраїнський фінансовий союз» Нечай В.М. Розслідування здійснюється Чернігівським МВ УМВС України в Чернігівській області.

1 липня 2014 року Новозаводський суд м. Чернігова розгляне справу про визнання виконавчого документу, виданого на підставі того самого рішення судді Нечая таким, що не підлягає виконанню.

Суть спору полягає в тому, що, починаючи з лютого 2011 року, третейським судам заборонено приймати рішення по спорах, які стосуються споживчих кредитів. Тобто, будь-яке рішення будь-якого третейського суду, незалежно від того, прийнято воно на користь банку, чи на користь позичальника – є незаконним. Починаючи з квітня того ж 2011 року суддя третейського суду, який приймає рішення по таких спорах, незважаючи на заборону, підлягає кримінальній відповідальності.

До початку 2011 року майже кожний банк мав власний «кишеньковий» третейський суд, який завжди приймав рішення на користь банку. Після того, як третейським судам заборони приймати рішення по кредитним договорам, а суддям загрожувала кримінальна відповідальність, практично всі «банківські» третейські суди припинили свою діяльність.

Однак, незважаючи на заборону, постійно діючий третейський суд у Чернігові спільно з «Альфа-банком» продовжив свою злочинну діяльність, приймаючи сотні, тисячі незаконних рішень. Фактично, це був цинічний грабіж громадян України російським банком та його наймитами – суддями третейського суду.

Фахівці українського представництво «АнтиБанк», захищаючи інтереси громадян України, допомогли пограбованим українцям підготувати та направити  до прокуратури м. Чернігів не одну заяву про скоєння злочину суддями чернігівського третейського суду. Одночасно потерпілим допомогли подати заяви до Новозаводського суду м. Чернігова про визнання незаконними виконавчих документів, виданих на підставі рішень третейського суду.

Українське представництво «АнтиБанк» вважає за необхідне припинити злочинну діяльність російського ПАТ «Альфа-банк» та Третейського суду при організації «Всеукраїнський фінансовий союз», а всіх винних притягти до кримінальної відповідальності.

Фахівці українського представництва міжнародного руху «АнтиБанк» готові надати безкоштовну допомогу (консультації та підготовку заяв до прокуратури) всім, хто постраждав від злочинної діяльності російського ПАТ «Альфа-банк» та чернігівського третейського суду.

Міжнародний рух «АнтиБанк» також звертається до всіх небайдужих з проханням підтримати акцію «АнтиБанк», яка відбудеться під стінами Новозаводського суду м. Чернігова 01 липня 2014 року (м. Чернігів, вул. Мстиславська, 17). Початок акції о 13 год. 30 хв. Подробиці будуть повідомлені додатково.    

Категорія: АНАЛІТИКА | Переглядів: 2199 | Додав: abel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
0  
1 Надежда   (28.12.2014 11:10) [Материал]
Свавілля Альфа-банку переступае всі межі,ломають Український народ всіма підлими методами.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
НАВІГАЦІЯ
ОПИТУВАННЯ
Який з банків Ви вважаєте найгіршим?
Всього відповідей: 575
ПОПУЛЯРНЕ
ВХІД
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0