АНТИБАНК - Геть кредитну кабалу!
Головна » 2014 » Травень » 16 » Провокатори під стінами НБУ.
13:13
Провокатори під стінами НБУ.

Вчора був похмурий день для всієї банківської системи України. Група людей, підбурюваних провокаторами спробувала вчинити безлад під стінами національного банку.

Невдячні люди, забули про те, як народні обранці ще в 1991 році вибороли для них незалежність України. Як чесно подерибанили майно України, і продовжують його дерибанити далі. Як гинули на барикадах, отримуючи «кулю в лоб». Як віддали клятій Росії нікому не потрібний Крим та намагаються віддати східні області.

Люди забули, або не знають, що все це оплачено банкірами. Тими самими банкірами, які видали їм кредити під відсотки, які всього в кілька разів вищі ніж в дикій Європі. Тими банкірами, які втричі підняли курс долара по відношенню до гривні. Тими самими банкірами, які намагаються добитись справедливості і відібрати у них те, що їм непотрібно, щоб люди не усамітнювались у своїх квартирах, а жили однією великою дружною сім’єю в комфортабельних бараках із туалетами на вулиці.

Чесні народні обранці на кшталт Рижівського, які в пошуках справедливості багато років переходили із фракції до фракції, із партії до партії спробували вгамувати людей, і в черговий раз щось пообіцяти але невдячні не послухали народного обранця і мало не закидали його яйцями.

Невдячні зібрали підписи під вимогою перерахувати їх кредити і тим самим зменшити і так мізерні (як для банкірів) доходи. Тож деяким поважним людям довелось взяти у них це звернення і навіть щось пообіцяти. Слава богу, що ми живемо в країні, де кожен держслужбовець має можливість пообіцяти будь що будь кому і ні за яких обставин не буде за це відповідати.

Але їм і цього здалось замало. Після Нацбанку вони попрямували до стін Верховної ради і намагались відірвати самого Турчинова від тяжкої праці на благо України. Нащастя їм це невдалось і президенто-спікер зміг повністю присвятити себе кропіткий роботі на благо тих хто його призначив на цю посаду.

Щиро сподіваємось, що свідомі українці не пристануть на заклики єкстремістів і будуть чесно і сумлінно сплачувати кошти на користь трударів-банкірів, яким мають завдячувати своєму процвітанню.

 

Група підтримки банків.   

Категорія: АНАЛІТИКА | Переглядів: 1463 | Додав: abel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
0  
1 Prawnik   (16.05.2014 13:27) [Материал]
Ага, и даже вышел "главный банкир" и что-то пообещал,,,Нет смысла слушать очередные обещания, результата от них не будет. С банками нужно бороться. И, между прочем, для этого есть законные методы. Команде юристов Международного общественного движения "АНТИБАНК" они известны. Обратитесь к ним и они через суд защитят Вас, Ваши права и поставят на место кровопийц банкиров.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
НАВІГАЦІЯ
ОПИТУВАННЯ
Який з банків Ви вважаєте найгіршим?
Всього відповідей: 575
ПОПУЛЯРНЕ
ВХІД
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0