АНТИБАНК - Геть кредитну кабалу!
Головна » 2014 » Липень » 27 » Бандити в мантіях
17:09
Бандити в мантіях

 

Зразкове рішення зразкового українського суду.

Прийняте у відповідності до українських реалій.

З дотриманням всіх понятійних норм та правил.

Скоро всі наші суди будуть приймати такі рішення!

 

 

 

Новозаводський районний суд м. Чернігова
Справа № ХХХ- к/ц


Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И


1 квітня 2014 року Новозаводський районний суд м. Чернігова
у складі:

головуючого судді - Шмулієнко І.А.
при секретарі - Підлабуз Ж.Х.,
представник заявника - Злодій Б.Д.
представник ОСОБА1 - не викликалась.

Розглянувши у відкритому судовому засіданні заяву представника ОЗУ (організованого злочинного угруповання) про надання дозволу на проникнення в житлове приміщення АДРЕСА1 та пограбування ОСОБА1.

В С Т А Н О В И В :

Представник ОЗУ звернувся до суду з заявою про надання дозволу на проникнення в житлове приміщення АДРЕСА1 та пограбування ОСОБА1. Свою заяву представник ОЗУ пояснює тим, що йому відомо, що ОСОБА1 в житловому приміщенні АДРЕСА1, зберігає 10 000 (десять тисяч) доларів США; 70 000 (сімдесят тисяч) гривень та велику кількість ювелірних виробів.
На підтвердження своїх вимог представник ОЗУ передав Суду 5 000 (п’ять тисяч) доларів США.
Розглянувши заяву представника ОЗУ та перерахувавши гроші суд

В И Р І Ш И В :

1. Заяву представника ОЗУ задовольнити, дозволити пограбувати ОСОБУ1.
2. Зобов’язати представника ОЗУ протягом трьох днів після пограбування надати Суду 50% награбованого.
Рішення є остаточним і оскарженню не підлягає.

Суддя:

Секретар:

Звичайно такого рішення в природі не існує. Поки що не існує. Та невдовзі знахабнілі злодії-хабарники в суддівських мантіях почнуть приймати такі рішення. Власне вони вже їх приймають, не настільки відверті, але по суті саме такі.
Незаконні накази про стягнення коштів, відбирання майна, виселення з помешкань давно стали нормою для суддів Новозаводського суду м. Чернігова. Це не надумані звинувачення, це задокументовані факти. Розсудіть самі, лише один приклад.

Афільований до кіпрської компанії «Альфа груп», яка належить громадянам Росії, «Альфа банк» створив власний «кишеньковий» третейський суд, який вирішує всі спори, які виникають між банком і позичальниками на користь банку. При цьому «Альфа банк» та судді третейського суду цинічно ігнорують чинне законодавство Україні, а саме частину 14 статті 6 Закону України «Про третейські суди», в якій чітко і недвозначно встановлено, що третейські суди не мають права розглядати спори стосовно споживачів послуг банку.

Стаття 6. Підвідомчість справ третейським судам
Третейські суди в порядку, передбаченому цим Законом, можуть розглядати будь-які справи, що виникають із цивільних та господарських правовідносин, за винятком:
14) справ у спорах щодо захисту прав споживачів, у тому числі споживачів послуг банку (кредитної спілки).


Саме по собі рішення третейського суду не варто навіть того паперу, на якому воно надруковане, але представники «Альфа банк», вступивши у злочинну змову з корумпованими суддями Новозаводського районного суду м. Чернігова, отримують від суддів вже абсолютно легітимні і обов’язкові для виконання документи. На підставі цих виконавчих документів відділи державної виконавчої служби Міністерства юстиції України стягують з громадян кошти, відбирають майно, виселяють із домівок.

За інформацією, яка міститься в Єдиному державному реєстрі судових рішень, лише один суддя Новозаводського районного суду м. Чернігова Овсієнко Юрій Костянтинович в період з березня 2011 року по липень 2014 року на підставі злочинних рішень суддів третейського суду видав понад 1500 наказів на примусове стягнення з громадян України майна та коштів на суму понад 1 млрд. гривень.
Невже хтось повірить, що професійний суддя, немає гадки про існування Закону «Про третейські суди», та про те, що третейським судам непідвідомчі спори «…щодо захисту прав споживачів, у тому числі споживачів послуг банку». То що це безграмотність судді, чи все-таки завідома неправосудне рішення?
Суддя Овсієнко не один в Новозаводському суді видає такі виконавчі документи. Такі документи видають не лише в Новозаводському суді м. Чернігова, їх видають по всій Україні. Таких судів по Україні безліч і в кожному сидять такі Овсієнки.
Вони мають імунітет. ГПУ відмовляється порушувати кримінальні справи. Міліціянти їх не розслідують. Депутати не дають згоди на притягнення їх до відповідальності. Та навіть якщо станеться диво і кримінальну справу порушать, то хто буде виносити вирок? Такі ж судді!
Вони почувають себе абсолютно безкарно. Як каже мій знайомий: «... охуевающие от собственной невзъебучести» (вибачте).
А далі буде ще гірше: вони будуть підписувати накази на вбивства, зґвалтування. Замкнуте коло, «Гордієв вузол».
Пора його розрубати!

Категорія: АНАЛІТИКА | Переглядів: 2702 | Додав: valentina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
0  
2 Prawnik   (29.07.2014 20:42) [Материал]
Подібних шедеврів в Єдиному державному реєстрі судових рішень дуже багато.

0  
1 abel   (27.07.2014 18:13) [Материал]
Витяг з Ухвали того ж таки Овсієнка:

Також слід зазначити, що банк не є споживачем відповідно до положень Закону України «Про захист прав споживачів», тому можливість звернення його до третейського суду не виключається.
Враховуючи викладене, суд приходить до висновку, що підстав для скасування рішення постійнодіючого третейського суду при Всеукраїнській громадській організації «Всеукраїнський фінансовий союз» від 23 січня 2014 року по справі № 2707-1/364/13, передбачених законом не має, отже в задоволенні заяви ОСОБА_2 слід відмовити.

Єдиний державний реєстр судових рішень

Як цікаво викрутив Овсієнко: Третейським судам заборонено вирішувати спори стосовно захисту прав споживачів. Банк дійсно не є споживачем, тому він може звернутись до третейського суду. А от споживач не має права навіть бути присутнім ні при розгляді справи в третейському суді ні при розгляді справи про видачу наказу.
То ж і третейський суд і суддя Овсієнко вирішують справи без участі споживача.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
НАВІГАЦІЯ
ОПИТУВАННЯ
Який з банків Ви вважаєте найгіршим?
Всього відповідей: 575
ПОПУЛЯРНЕ
ВХІД
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0