АНТИБАНК - Геть кредитну кабалу!
Головна » 2014 » Лютий » 4 » ЗЛИВАЄМО ВОДУ!
00:06
ЗЛИВАЄМО ВОДУ!
Для всіх боржників! Увага! 

       Каналізаторна компанія "ПрімоКолект-Капітал" злилася. Злилася туди, куди й має зливатись каналізаційна компанія - в каналізацію поближче до гівна та нечистот, які і уособлюють каналізаторний (колекторський) бізнес.
       Тепер поясню: компанія з управління активами (так вони себе гордо іменували) ПрімоКолект-Капітал продала своїх "типа боржників" іншій колекторській компанії - "Кредит Капітал".

     Новина про те, що чергова каналізаторна компанія "злилася" звичайно приємна, але... Перше спілкування з співробітниками "Кредит капітал" наводять на думку, що новоспечені каналізатори (колектори) на відміну від попередників сподіваються обдирати боржників не за допомогою тупих погроз по телефону. Нові каналізатори мають на меті розпочинати судові та виконавчі процеси проти боржників. 

       Тому рух Антибанк застережує боржників: просто посилати каналізаторів на три букви - замало.




Переглядів: 1391 | Додав: abel | Теги: судові та виконавчі процеси, кредит, боржники, капітал, борг, Примаколект, колектори, погрози | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
0  
1 v111   (25.04.2014 15:09) [Материал]
Взагалі треба навести лад з цими колекторами, скільки можна терпіти ці "самодіяльні колективи"...м'яко кажучи, звичайно.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
НАВІГАЦІЯ
ОПИТУВАННЯ
Який з банків Ви вважаєте найгіршим?
Всього відповідей: 575
ПОПУЛЯРНЕ
ВХІД
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0