АНТИБАНК - Геть кредитну кабалу!
Головна » 2013 » Грудень » 18 » Найпоширеніша помилка при погашенні кредиту
15:51
Найпоширеніша помилка при погашенні кредиту

          Постійно доводиться стикатися з якоюсь безглуздою думкою, про те, що у разі виникнення труднощів з погашенням кредиту потрібно платити хоч щось і тоді все буде добре.

          Якщо вважати , що всі дії позичальника - лише низка помилок, до яких його постійно підштовхує банк, то в цьому ланцюжку дурниць на першому місці , безумовно, є теза про те, що якщо немає можливості погашати повністю, то треба гасити скільки можеш. Важко зрозуміти яким чином наших начебто не дурних співгромадян змогли переконати в цьому абсурді. Можливо це результат брехні самих банкірів, можливо тут пристарались так звані "юристи" з третейських судів, створених тими ж банкірами.


          Давайте подумаємо поперше про те, куди йде цей «частковий платіж». У першу чергу він спрямовується на погашення нарахованих штрафів та пені. Не треба бути ні юристом, ні математиком, щоб порахувати, що «часткова виплата» ніяким чином не впливає на суму вашої заборгованості перед банком. Навіть на темпи зростання цієї заборгованості ця «часткова виплата» теж ніяк не впливає. Пеня, штраф за несвоєчасний платіж - величина незмінна. Вона не збільшується з часом, на неї не нараховуються ніякі відсотки і.т.д.

    
          Розглянемо приклад: у вас кредитний договір і певний графік платежів, але настав момент, коли платити повністю ви не можете і, послухавши «розумних» людей, наважуєтеся платити частково. Ось що відбувається з вашим боргом:


січень:
Погашення тіла кредиту - 1000
Відсотки за користування кредитом - 500
Ви заплатили - 300
РАЗОМ ваш борг по січню склав - 1200
(1000 - тіло кредиту та 300 - відсотки за користування кредитом)


лютий:
Погашення тіла кредиту - 2000
Відсотки за користування кредитом - 500
Прострочені відсотки - 400 ( 200х2 = 400 )
Штраф за несвоєчасне погашення кредиту - 200
Пеня за прострочені відсотки - 100
Ви заплатили - 300
РАЗОМ ваш борг по лютому склав - 2900
(2000 - тіло кредиту, 500 - відсотки за користування кредитом, 400 - прострочені відсотки, штраф та пеню ви оплатили повністю).


березень:
Погашення тіла кредиту - 3000
Відсотки за користування кредитом - 500
Прострочені відсотки - 1800 ( 400х2 +500 х2 )
Штраф за несвоєчасне погашення кредиту - 300
Пеня за прострочені відсотки - 450
Ви заплатили - 300
РАЗОМ ваш борг по березню склав - 5750
(3000 - тіло кредиту, 500 - відсотки за користування кредитом, 1800 - прострочені відсотки, 450 - пеня, штраф ви оплатили повністю).


          Отже, як бачимо, якщо гасити кредит частково, то сума боргу все одно зростає, і Ваш платіж ніяким чином не впливає на темпи зростання вашої заборгованості. Виплачуючи гроші банку, ви просто відриваєте їх від себе, від своєї сім'ї і віддаєте упирю - банкіру, який, відчувши запах крові, стане ще більш жадібним і ще більш нахабним.

          Ви будете приречені платити йому довічно, оскільки ваш борг нікуди не дівається. А у разі, якщо у вас не буде можливості віплачувати певну суму, або, якщо сума, яку ви платите не вдовольнить банкіра - він нацькує на вас зграю бандитів- колекторів.

  
         Єдиний вихід - повністю позбутися кредитної заборгованості!


Переглядів: 4856 | Додав: abel | Теги: договір, суд, колектори, банк, шахрайство, штраф, борг, відсотки, кредит, Пеня | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 5
0  
5 lavr   (18.01.2014 19:33) [Материал]
Еще хочу добавить, что у банка ограничен срок для взыскания долга с заемщика. Этот срок установлен законодательством в 3 года и начинает отсчитываться не с даты окончания кредитного договора, а с того момента, когда заемщик перестал вносить деньги по договору.
Попросту говоря, если человек не платит по кредиту 2 года и 11 месяцев, то через месяц, его долг анулируется и взыскать его банк уже никогда не сможет. Но если банк или канализаторы уговорили человека заплатить, хоть какую-то сумму в погашение долга, то трехлетний срок начинается снова с момента этого платежа.
То есть уговаривая человека "заплатить хоть что-то" его в очередной раз кидают.

+2  
4 valentina   (14.01.2014 09:25) [Материал]
Люди, вспомните, мы уже не в Советском Союзе живем, и всякие там "Приваты", "Альфы" "Беты" и "Гамны" - банки - это не Сбербанк СССР. Это коммерческие (частные) банки, а точнее не БАНКИ, а БАНДЫ вымогателей. Обращайтесь к специалистам, подавайте в суд. Защищайте себя, свое имущество от этих бандитов!

0  
3 valentina   (13.01.2014 21:59) [Материал]
Мы с мужем именно на такую удочку и попались

0  
1 lavr   (20.12.2013 14:50) [Материал]
Невже цього ніхто не розуміє? Чи може просто люди не читають кредитний договір, який підписують з банком?

+2  
2 Prawnik   (21.12.2013 22:30) [Материал]
Вірно. А потім, після закінчення строку дії договору упир-банкір ще й звернеться до суду для загарбання Вашого майна, адже зверхприбутку від Ваших платежів, які вже значно перекрили тіло Вашого кредиту, йому буде замало.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
НАВІГАЦІЯ
ОПИТУВАННЯ
Який з банків Ви вважаєте найгіршим?
Всього відповідей: 575
ПОПУЛЯРНЕ
ВХІД
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0