АНТИБАНК - Геть кредитну кабалу!
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 5 6 7
Звернення до РП ВРУ
Переглядів: 851 | Додав: kopen | Дата: 16.03.2011

Звернення до Ради підприємців при ВРУ
Просимо Вас найближчим часом внести в порядок денний розгляд питання кредитування малого та середнього бізнесу в аспекті проблемних валютних кредитів, змін в Законі "Про банки і банківську діяльність" в частині, що регулює валютне кредитування підприємців та фізичних осіб. Розглянути питання створення робочої групи з проблемних валютних кредитів.
Члени Ради підприємців при ВРУ:
Олімов Сергій
Тарнавський Олег
Котенко Олег
Аксьонов Олександр

Голова Стрийської міської організації "Партії промисловців та підприємців"
Комарницький Юрій

Секретар правління Всеукраїнської ГО "Центр прав людини "Громадська ініціатива"
Назаренко Костянтин


Не сплачуєте банківського кредиту - збирайте речі. Відзавтра в країні виселятимуть боржників без рішення суду
Переглядів: 1235 | Додав: kopen | Дата: 09.03.2011

Відеоновини про анонсоване нижче пікетування Верховного Суду дивіться тут:

http://vikna.stb.ua/ua/news/2011/3/9/53053/

Фото тут:

http://photo.unian.net/ukr/themes/21664

Представник ВСУ, який вийшов до пікетувальників, повідомив, що на розгляді у ВСУ такої справи немає, невідомо коли буде і взагалі, вона ще не надходила з ВССУЦКС. Якийсь суддя з ВССУЦКС на якомусь з семінарів повідомив, що про це ... Читати далі »


Житло не заберуть
Переглядів: 488 | Додав: kopen | Дата: 08.03.2011

Згідно нової редакції ЗУ "Про виконавче провадження", яка вступає в дію з 08.03.2011 (сама нова редакція прийнята 04.11.2010, передбачено, що ЗУ вступає в дію через 90 днів з моменту публікації, опубліковано в ГУ 08.12.2010, тож тому і така дата набрання чинності) житло та земельну ділянку вже не можна забрати за копійчаний борг.
Цитуємо частину 7 статті 52: "У  разі  якщо  сума,  що  підлягає стягненню за виконавчим провадженням,  не перевищує десяти розмірів мінімальної заробітної
плати,  звернення  стягнення  на  єдине житло боржника та земельну ділянку,  на якій розташоване це житло,  не здійснюється. У такому разі  державний  виконавець  зобов'язаний  вжити  всіх заходів для виконання рішення за ... Читати далі »

Споріднені рухи
Переглядів: 633 | Додав: kopen | Дата: 08.03.2011

Час від часу тут буде наводитися інформація про аналогічні ініціативи, рухи, інтернет-ресурси по дотичних проблемах.

Сайт ВГО "Наш захист":

http://zahyst.org/ 

Всеукраїнський форум постраждалих від фінансової кризи:

http://zahyst.org/component/option,com_fireboard/Itemid,0/func,latest/


Пікетування Верховного Суду
Переглядів: 605 | Додав: kopen | Дата: 04.03.2011

09.03.2011 о 10-й Верховний Суд перегляне прецедентні рішення судів нижчих інстанцій щодо валютного кредитування. У зв'язку з цим, ініціатива "Антибанк" закликає всіх валютних боржників прийти на пікетування у зазначений час та відстоювати свої права шляхом мирних виступів.

План действий
Переглядів: 1959 | Додав: kopen | Дата: 16.02.2011

Від побратимів зі Сходу України нам у відповідь на наші пропозиції електронкою надійшов проект плану дій. Подаємо мовою оригіналу. Сподіваємося, що найближчим часом ми, спільними зусиллями, складемо остаточний варіант плану дій.

План выхода из создавшейся ситуации у заемщиков валютных кредитов.


1. написание законопроектов о регламентации по выплате валютных кредитов
- найти автора законопроекта
- определить название зак-та
- привлечь к написанию зак-та Раду пред-лей и всех желающих используя ресурсы Рады
- обсудить зак-ект в течении 21 рабочего дня на Раде пред-лей
- утвердить зак-ект не позднее 10 дней
2. зарегистрировать зак-ект в ВР через депутата ВР
3. написать открытое письмо президенту, ... Читати далі »


Олег Тарнавський - Банки нам не вороги
Переглядів: 640 | Додав: kopen | Дата: 15.02.2011

За інформацією Олега Тарнавського, який мав попередні розмови з представниками банкірів (у т.ч. з головою Асоціації банків Сугоняко), банки цілком розуміють наше становище і погоджуються на наші пропозиції. Справа впирається в позицію держави, у т.ч. НБУ... Тож наше завдання цілеспрямованими акціями примусити державу дослухатися нашого голосу та вчинити нарешті так - як це необхідно пересічним громадянам, а не олігархам.

Чи є валютні кредити законними скаже Верховний Суд
Переглядів: 729 | Додав: kopen | Дата: 08.02.2011

9 лютого колегія ВССУЦКС під головуванням заступника його глави Миколи Пшонки (брата генпрокурора України Віктора Пшонки) допустила до перегляду Верховним судом України ухвали ВССУЦКС від 17 грудня 2010 року, якою була фактично визнана незаконною видача валютних кредитів без індивідуальної валютної ліцензії.

Нагадаємо, що рішенням Печерського райсуду (пізніше підтвердженим у апеляційній та касаційній інстанціях) було визнано недійсними кредитний договір та договір іпотеки укладений з Публічним акціонерним товариством "ОТП Банк” на тій підставі, що в обох сторін була відсутня індивідуальна ліцензія на проведення відповідної валютної операції (тут слід враховувати, що така ж ситуація має місце також в усіх без винятку банках по всіх валютних кредитних договорах). Наслідком цього рішенн ... Читати далі »


Виступ з питань проблемних кредитів на презентації РПВРУ Олега Тарнавського
Переглядів: 1319 | Додав: kopen | Дата: 05.02.2011

На презентації Ради підприємців при Верховній Раді України, мав виступ Олег Тарнавський з питань проблемних (головно - валютних) кредитів. Наводимо текст його виступу:
Недосконалість нашої банківської-фінансової системи та злочинна спекулятивна валютні оборудки влади привели до створення катастрофічної ситуації в економіці країни . З мовчазної згоди і при потаканні колишнього Президента В. Ющенка уряду і нацбанку і на угоду олігархам експортерам відбулося безпрецедентне , економічно необґрунтоване , найбільше в Європі знецінення національної валюти ( фактично понад 60%). Внаслідок цього позичальники валютних кредитів підприємці та звичайні громадяни опинилися в фінансовому рабстві , на одинці з серйозними проблемами погашення позик.
В своїй промові я в першу че ... Читати далі »

Утворення "комнезаму"
Переглядів: 688 | Додав: kopen | Дата: 02.02.2011

Відбулася перша зустріч з проблем валютного кредитування, зініційована громадським об'єднанням "Новий Стрий", Юрієм Комарницьким (лідером міської організації "Партії промисловців та підприємців") та Олегом Тарнавським (господарем зустрічі - власником суші-бару "Асахі", де вона відбулася). Ініціатори зустрічі задалися ціллю об'єднати людей зі спільною проблемою - непідйомним зобов'язанням погашення валютних кредитів. Планувалося оцінити ситуацію та спільними зусиллями накреслити шляхи виходу з неї. Внаслідок валютних ... Читати далі »

НАВІГАЦІЯ
ОПИТУВАННЯ
Який з банків Ви вважаєте найгіршим?
Всього відповідей: 575
ПОПУЛЯРНЕ
ВХІД
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0