АНТИБАНК - Геть кредитну кабалу!
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Продажних суддів за грати!
Переглядів: 5308 | Додав: abel | Дата: 28.11.2013

za_gratiБагатьом відома ситуація, коли в кредитний договір банк включає третейське застереження про те, що всі спори стосовно цього кредиту будуть розглядатись в такому-то третейському суді таким-то суддею. При цьому всі чудово розуміють, що вказаний в договорі суддя заздалегідь «прикормлений» банком і рішення, він приймає виключно на користь банку. Про моральність такого судді годі й розмірковувати. Яка там може бути моральність, коли на кону стоять конкретні гроші які суддя отримує за кожне рішення.

... Читати далі »


Суд ускладнив банкам повернення позик після спливу позовної давності
Переглядів: 1558 | Додав: kopen | Дата: 21.11.2013

 kredit      Розничных заемщиков защитили от неправомерных действий банков по взысканию долгов — кредиторы могут требовать от своих клиентов возврата займов лишь до истечения срока исковой давности. Такую правовую позицию принял Верховный суд. Банкиры признают, что пытаются оспаривать возврат кредитов уже после истечения трех лет стандартного срока исковой давности. Однако если банк укажет в договоре больший срок исковой давности, заемщик может оказаться в суде и через десятилетия.

Чергове шахрайство банкірів
Переглядів: 786 | Додав: abel | Дата: 07.11.2013

solovejШахраї банкіри намагалися відверто шахрайським шляхом відсудити більше 2 мільйонів рублів (до 70 000 у.о.) у Івана Охлобистіна, він же Севастян Григорович Соловйов, він же Соловей-Розбійник з однойменного фільму, він же доктор Биков із серіалу Інтерни.

Як повідомляє РІА Новини, в лютому 2012 року Охлобистін виступив в числі поручителів за позикою для ТОВ "Студія Ортодокс" у розмірі близько 9 мільйонів рублів. Позичальник та поручителі зобов'язалися повернути грошові кошти 6 серпня 2012. ... Читати далі »


Колектор повинен сидіти в тюрмі!
Переглядів: 6090 | Додав: abel | Дата: 05.11.2013

Злодій повинен сидіти у в'язниці

Глеб Жеглов.

 

vor_v_turmeВідома фраза Володимира Висоцького, великого співака, актора і просто Людини з великої літери, сказана у фільмі «Місце зустрічі змінити не можна " не втратила актуальність і донині. При чому герой В.Висоцького мав на увазі не тільки крадія, який «дріб'язок по кишенях цупив», це було більш широке розуміння «ВОР» - «ЗЛОЧИНЕЦЬ». А злочинець - повинен сидіти у в'язниці. ... Читати далі »


Скасування рішень третейських судів по кредитних спорах.
Переглядів: 5042 | Додав: abel | Дата: 30.10.2013

          tret_sudУкраїнське представництво Міжнародного громадського руху АнтиБанк пропонує всім громадянам України допомогу у скасуванні рішень третейських судів про стягнення з боржників грошей за кредитними договорами.
        
          Незалежно від того, коли було прийнято рішення третейським судом. Незалежно від того проводиться, чи проведено по ньому стягнення. Рішення третейського суду є незаконним, а наказ, який виданий місцевим (районним) судом на рідставі рішення третейського суду таким, що не підлягають виконан ... Читати далі »

Вбивство коллектора. Продовження.
Переглядів: 1431 | Додав: abel | Дата: 30.10.2013

kollektori          Вчора зустрічалися з адвокатом, який представляє нашого героя. Того самого, який одним ударом сокири вирішив проблеми з колекторами. При чому дивує замовчування цього інцеденту нашими ЗМІ. 
           Справа про вбивство колектора продовжує розвиватися. Родичі вбитого розбійника - коле ... Читати далі »

Кредит готівкою. Частина 2.
Переглядів: 1963 | Додав: abel | Дата: 26.10.2013

 dolg         Вчора поспілкувався зі своїм знайомим адвокатом. І ось яку історію про кредити готівкою він мені повідав.

          Йде людина по вулиці. грошей у нього немає , криза в країні, а гроші потрібні. Дивиться на стовпі оголошення "Кредит готівкою від 1000 до 50000 грн. Без застави та поручителів ". І три телефони на вибір: і Лайф, і МТС, й Київстар. Дзвони - не хочу. Подумав - подумав, все зважив... Гроші потрібні зараз. А віддати можна потім. По телевізору Азаров обіцяє кінець кризи, кум халтурку обіцяв підкинути, дружина на непогану роботу в ... Читати далі »


Обережно! Кредит готівкою!
Переглядів: 2191 | Додав: abel | Дата: 24.10.2013

dolgi          Усі стовпи обклеєні сміттям у вигляді пропозицій "Кредит готівкою". Всім обіцяють рішення по кредиту максимум за годину при мінімумі документів . Нещодавно побачив взагалі унікальне оголошення: « Акція! Кредит готівкою під 12 % річних , без довідки про доходи. » Це при тому, що за депозитами виплачують мінімум 20% річних. Невже банки самі вирішили розоритися ? Може банкірів замучили докори сумління . Адже стільки років наживалися на чужих проблемах, стількох вкладників кинули. Або може напередодні обіцяного кінця світу вирішили спокутувати гріхи і таки потрапити в рай. Уявляє ... Читати далі »

Черговий обман
Переглядів: 1284 | Додав: abel | Дата: 24.10.2013

Банки обманывают украинцев мировыми соглашениями

Финансисты недоговаривают, что заемщики должны платить налоги за списание долгов


НАВІГАЦІЯ
ОПИТУВАННЯ
Який з банків Ви вважаєте найгіршим?
Всього відповідей: 575
ПОПУЛЯРНЕ
ВХІД
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0