АНТИБАНК - Геть кредитну кабалу!
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Російські банкстери грабують українців!
Переглядів: 1276 | Додав: abel | Дата: 26.04.2014

Російські злочинці разом із корумпованими українськими суддями грабують українців!

Саме так можна охарактеризувати діяльність організованого злочинного угрупування, створеного російським «Альфа-Банком» на території України.
Схема грабунку виглядає наступним чином:
В кредитний договір «Альфа-Банк» вносить третейське застереження, що у разі виникнення спору між банком та позичальником, цей спір підлягає вирішенню конкретно визначеним «третейським суддею» в Третейському суді при Всеукраїнській громадській організації «Всеукраїнський фінансовий союз». Звісно, що всі спори в даному «Третейському суді&r ... Читати далі »


Колектори будуть "захищати" боржників...
Переглядів: 1207 | Додав: v111 | Дата: 25.04.2014

Колектори звернули увагу на необхідність розробки законопроекту про захист прав боржників при здійсненні професійної діяльності зі стягнення грошової заборгованості в позасудовому порядку.

Про це виданню "Закон і Бізнес" розповіли у Секретаріаті Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, де відбулася робоча зутріч з представниками колекторських компаній.

Під час зустрічі  обговорювалися положення Типового порядку обробки персональних даних та Порядку здійснення Уповноваженим Верховної Ради України з прав людин ... Читати далі »


В Україні зросла заборгованість за банківськими кредитами
Переглядів: 1366 | Додав: v111 | Дата: 25.04.2014

Частка простроченої заборгованості за кредитами українських банків зросла на 0,9 п.п.  

Частка простроченої заборгованості за кредитами українських банків у березні порівняно з лютим 2014 року зросла на 0,9 п.п. - до 9,3%, повідомляється на сайті Національного банку України.

Згідно з повідомленням, у січні-березні частка простроченої заборгованості зросла на 1,6 п.п.

За даними НБУ, у березні банки наростили обсяг наданих кредитів на 20,835 млрд грн, або на 2,1%, - до 1,009 трлн грн, з початку рік зростання кредитів становило 97,244 млрд грн, або 10,7%.

... Читати далі »


ВСУ высказался об исковой давности в кредитных спорах
Переглядів: 1128 | Додав: kopen | Дата: 31.03.2014

Обнародовано постановление ВСУ о взыскании задолженности по кредитному договору. ВСУ указал, что согласно условиям кредитного договора заемщик обязан осуществлять возврат кредита частями (ежемесячными платежами) в размере и в сроки, определенные договором, и ежемесячно платить проценты за пользование кредитом, а также уплатить пеню за нарушение сроков возврата кредита и процентов за пользование им.

Поскольку условиями договора предусмотрены отдельные самостоятельные обязательства, которые детализируют обязанность должника вернуть весь долг частями и устанавливают самостоятельную ответственность за невыполнение этой обязанности, то право кредитора считается нарушенным момент ... Читати далі »


ДОГОВОРИ ПОРУКИ У СМІТНИК!
Переглядів: 1530 | Додав: lavr | Дата: 17.02.2014

          Хочу запропонувати юристам руху Антибанк співпрацю в напрямку скасування (визнання недійсними, такими, що припинили свою дію) договорів поруки та договорів застави.
          Звичайно це не зніме повністю проблему по поверненню кредиту. Банк біде намагатись всіма способами домогтись повернення кредиту,але при відсутності застави майна зробити це буде вкрай важко а здебільшого і зовсім неможливо. То ж лихварі - банкіри змушені будуть вдовольнитись лише утриманням відсотків з заробітної плати боржника. Цей процесс затягненться на десятки років. А головне в тому, що поручитель убезпечить своє майно.
Особисто я маю досвід веде ... Читати далі »

Відповідь Президента України Голові наглядової ради УкрСиббанку
Переглядів: 1532 | Додав: abel | Дата: 11.02.2014

Жану-Полю Сабе
Голові Наглядової  Ради УкрСиббанку

 
Копія: Ален Ремі, Посол Франції в Україні
Копія: Шевкі Акунер, Голова Представництва ЄБРР в Україні
Копія: Ян Томбінський, Посол Європейського Союзу в Україні

Банки, банкіри та проститутки.
Переглядів: 1307 | Додав: abel | Дата: 04.02.2014

Все нове - добре забуте старе.

       Згадався старий анекдот, навіть не анекдот, а притча:
       США, «дикий захід», занедбане містечко десь в штаті Невада, або в якомусь іншому штаті, це не важливо. Придорожній мотель, в якому за останні пару місяців не було жодного клієнта. На рецепції спить господар мотелю, він же бармен, він же кухар, він же двірник, ну і все інше. Раптом біля мотелю зупиняється н ... Читати далі »

ЗЛИВАЄМО ВОДУ!
Переглядів: 1390 | Додав: abel | Дата: 04.02.2014

Для всіх боржників! Увага! 

       Каналізаторна компанія "ПрімоКолект ... Читати далі »

НЕ ПЛАТИШ ПО КРЕДИТУ — В ТЮРЬМУ? ТА НЕВЖЕ?
Переглядів: 1748 | Додав: abel | Дата: 26.01.2014

       Банкіри замовили та розповсюджують чергову страшилку - "НЕ ПЛАТИШЬ ПО КРЕДИТУ — В ТЮРЬМУ.  (Неплательщиков по кредитам легче всего привлечь к уголовной ответственности, обвинив в мошенничестве)".      

       Основною метою цієї та інших подібних публікацій сфабрикованих недолугими псевдо-журналістами є спроби залякати позичальників. Хоча диму без вогню не б ... Читати далі »

Проблеми споживчих кредитів.
Переглядів: 2276 | Додав: abel | Дата: 18.01.2014

Фахівцями міжнародного громадського руху АнтиБанк проведено дослідження ситуації, що склалась в Україні на ринку споживчого кредитування, проблем та шляхів їх вирішення.
З метою більш точного розуміння, хочемо зазначити, що вивчалась лише проблема «споживчих кредитів». Тобто кредитів, отриманих громадянами України для задоволення власних побутових потреб, таких як придбання житла, автомобілів, побутової техніки, оплати навчання, лікування, відпочинку, тощо.
За статистичними даними, ... Читати далі »

НАВІГАЦІЯ
ОПИТУВАННЯ
Який з банків Ви вважаєте найгіршим?
Всього відповідей: 575
ПОПУЛЯРНЕ
ВХІД
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0