АНТИБАНК - Геть кредитну кабалу!
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Коллекторам и банкирам грозит уголовная ответственность
Переглядів: 1917 | Додав: Irishka | Дата: 11.01.2014

В ВР обсуждают идею ввести уголовное наказание для кредиторов, которые доводят должников до суицида. Давление со стороны банков и коллекторов на потерявших надежду расплатиться клиентов приняло массовый характер.

Советник Президента Лупоносов О.В. подготовил поправки в УК, согласно которым за психологическое давление на должника, приведшее к попытке суицида, следует наказывать «ограничением свободы до трех лет, либо принудительными работами до пяти лет, либо лишением свободы на тот же срок».

Автор законопроекта считает, что ситуация в сфере потребительского кредитования стала критической. ... Читати далі »

Проблеми з кредитом – проблеми банка!
Переглядів: 8100 | Додав: abel | Дата: 07.01.2014

Якщо Ви отримали кредит і не можете його повернути банку – це не Ваша проблема, це проблема банка! 
        Ми не раз писали про те, що проблема неповернення кредитів – це проблема інспірована самими банками. Це самі банки і банкіри винні у так званій світовій фінансовій кризі. Це не Янукович з Азаровим винні у подіях на майдані, хоча їх безпосередньої вини ніхто не заперечує. Вони, як і ті, хто стоїть по інший бік барикади, всіляк ... Читати далі »

Чи може бути вимога колектора законною?
Переглядів: 3406 | Додав: Prawnik | Дата: 31.12.2013

          Цивільний кодекс України (далі – ЦК) статтею 512 визначає підстави заміни кредитора у зобов’язанні. 
          В аспекті теми даної статті нас цікавить саме передбачене пунктом 1 частини першої статті 512 ЦК передання кредитом іншій особі за правочином своїх прав (відступлення права вимоги). 

В Украине будет узаконена коллекторская деятельность.
Переглядів: 1931 | Додав: lavr | Дата: 30.12.2013

          В Украине будет узаконена коллекторская деятельность. Соответствующий законопроект уже внесен на рассмотрение Верховной Рады Украины. Его принятие ожидается уже в первом квартале 2014 года.
          Как отмечают специалисты, принятием этого закона народные избранники хотят упорядочить деятельность различных компаний, занимающихся сбором долгов для банков и других структур.
          Согласно законопроекта, деятельность коллекторских компаний будет отнесена к лицензируемым видам деятельности. Владение и руководство коллекторской компанией будет приравнено к вла ... Читати далі »

Перший рік діяльності руху АнтиБанк. Підсумки та завдання.
Переглядів: 2126 | Додав: abel | Дата: 28.12.2013

Отже міжнародний громадський рух АнтиБанк існує вже рік і, напевно, пора подумати про святкування річниці нашого руху. Тим більше, що попереду всіма улюблене свято - Новий рік.

Вже можна підбивати підсумки. Підсумки перемог, підсумки звершень. Можна порахувати, скільки виграно справ у судах, скільки грошей повернуто позичальникам, скільки к ... Читати далі »


Банки зайнялися новорічним «беспределом»
Переглядів: 2086 | Додав: abel | Дата: 25.12.2013


           Напередодні Нового року упирі - банкіри вирішили в черговий раз обдерти довірливих громадян. Ненажерливим банкірам напередодні нового року не вистачає грошей для поїздок в Баден-Баден і покупок чергових «Бентлів» для своїх коханок. Тому вони згадали про «старі борги» позичальників і завзято намагаються їх вибити не гребуючи будь-якими засобами і не звертаючи уваги на законність своїх дій.

... Читати далі »


Найпоширеніша помилка при погашенні кредиту
Переглядів: 4854 | Додав: abel | Дата: 18.12.2013

          Постійно доводиться стикатися з якоюсь безглуздою думкою, про те, що у разі виникнення труднощів з погашенням кредиту потрібно платити хоч щось і тоді все буде добре.

          Якщо вважати , що всі дії позичальника - лише низка помилок, до яких його постійно підштовхує банк, то в цьому ланцюжку ... Читати далі »


Допоможемо позбутись кредитної залежності
Переглядів: 9442 | Додав: abel | Дата: 11.12.2013

          Поки на Майдані йде революція і киплять пристрасті, слуги диявола творять свої злодіяння. Те, що відбулося в Орджонікідзе і в Бердянську - продовження війни оголошеної світовою банківською системою українському народу.
          Злиденне населення, недосконале законодавство, корумпована влада - ось, що робить Україну настільки привабливою для всякого роду упирів - банкірів і їх вірних холуїв - каналізаторов (колекторів). Україна для банкірів - як Ельдорадо для золотошука ... Читати далі »

Криваві банкіри
Переглядів: 1920 | Додав: abel | Дата: 11.12.2013

       В Україні знову трагедія! З вини упирів-банкірів та їх холуїв колекторів за останній місяць пішли з життя двоє людей. Люди пішли з життя не випадково, не загинули від рук бандитів - люди наклали на себе руки від безвиходу, в який їх загнали лихварі-банкіри. 

       28 листопада, в місті Бердянськ, покінчив життя самогубством 22 -річний хлопець. Молодий чоловік, який приїхав в курортне місто для пошуку роботи, повісився в туалеті одного з будинків.  ... Читати далі »

Банк завагітнів, народив і вимагає стягнути на його користь аліменти!
Переглядів: 1572 | Додав: abel | Дата: 06.12.2013



Перед тим, як прочитати - сходіть до вітру.
Порада доброзичливця .


       Такого ще не було, або, в усякому разі, я про таке ще не чув. Зовсім випадково мені до рук потрапив конверт з паперами, спрямованими за адресою, звідки зазначений у документах громадянин вибув за іншим місцем реєстрації понад 10 років тому.
       Відправник - Державний виконавець одного з районних ВДВС м. Києва. У конверті два документа: Вимога державног ... Читати далі »

НАВІГАЦІЯ
ОПИТУВАННЯ
Який з банків Ви вважаєте найгіршим?
Всього відповідей: 575
ПОПУЛЯРНЕ
ВХІД
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0