АНТИБАНК - Геть кредитну кабалу!
Головна » 2013 » Листопад » 7 » Чергове шахрайство банкірів
17:04
Чергове шахрайство банкірів

solovejШахраї банкіри намагалися відверто шахрайським шляхом відсудити більше 2 мільйонів рублів (до 70 000 у.о.) у Івана Охлобистіна, він же Севастян Григорович Соловйов, він же Соловей-Розбійник з однойменного фільму, він же доктор Биков із серіалу Інтерни.

Як повідомляє РІА Новини, в лютому 2012 року Охлобистін виступив в числі поручителів за позикою для ТОВ "Студія Ортодокс" у розмірі близько 9 мільйонів рублів. Позичальник та поручителі зобов'язалися повернути грошові кошти 6 серпня 2012.

ОБЕРЕЖНО! КРЕДИТ ГОТіВКОЮ (Ч. 1)

ОБЕРЕЖНО! КРЕДИТ ГОТіВКОЮ (Ч. 2)

Як надалі з'ясувалося, в лютому 2012 року Охлобистін спільно з Віктором Алісовим, Любов'ю Калинською і Геннадієм Меркуловим виступили поручителями по кредиту для ТОВ "Студія Ортодокс" у розмірі близько 9 мільйонів рублів. Гроші, за словами позичальника та поручителів, були використані для зйомок фільму « Соловей-розбійник», режисер - Єгор Баранов.

Позичальник та поручителі зобов'язалися повернути грошові кошти до 6 серпня 2012. Кредит був повернутий достроково, але ...

Наприкінці червня 2012 арбітраж Москви за заявою Центробанку визнав банк "Холдинг - Кредит" банкрутом. Суд відкрив конкурсне провадження у відношенні банку терміном на шість місяців, функції конкурсного керуючого суд поклав на Агентство по страхуванню вкладів. У квітні колишньому голові правління банку пред'явили звинувачення в неправомірних діях при банкрутстві, які спричинили шкоду в 5,7 млрд рублів.

Важко зрозуміти , чим керувалося нове тимчасове керівництво банку (крім природно жадібності) але, не дивлячись на те, що кредит був погашений повністю, банк подав до суду на Івана Охлобистіна та інших поручителів, намагаючись ще раз зірвати з них гроші.

Природно шахрайство не вдалося, але даний інцидент яскраво демонструє жадібність і безпринципність банкірів, готових йти на обман, шахрайство та інші злочини заради власного збагачення.

Переглядів: 787 | Додав: abel | Теги: суд, Банкрутство, банки, шахрайство, поручитель, кредит, Інтерни, Охлобистін | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 1
0  
1 vasisuari   (13.12.2013 18:11) [Материал]
А это Соловей Разбойник банкира собирается пристрелить )))) Кстати фильм - замечательный!!!! biggrin

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
НАВІГАЦІЯ
ОПИТУВАННЯ
Який з банків Ви вважаєте найгіршим?
Всього відповідей: 575
ПОПУЛЯРНЕ
ВХІД
СТАТИСТИКА

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0